Український Монреаль
-
Хтось платить за опалення, гарячу воду, електрику? Скільки це приблизно виходить у місяць
-
На сайті канада.ка є форми, якщо є можливість в нього роздрукувати і заповнити і зробити фото на фоні паспорту, та вам надіслати, то хоч це варто зробити. Не має різниці України не України, в Канаді свої правила і всі подорожують з довіреністю від одного з батьків, якщо він не їде
-
Єлектронну
-
Електрону форму? Чи роздрукували і заповнили та сфотографували?)
-
Вам пощастило що у вас не дивились цей дозвіл
-
Тоді 4.5
-
2 спальні закриті? То 4.5 . Одна закрита то 3.5
-
Ні не робили, я заповнила форму на сайті ircc і доклали копію паспорта батька
-
2 спальні та вітальня с кухнею то 3.5, я так розумію
-
Читаєте правила перетину дітей на канадському офіційному сайті. Зателефонуйте в консульство України для роз’яснень .
-
Ви коли їхали в Канаду, батько ж робив якусь довіреність для віз дітям?
-
Так в Канаді, і до кого звертатись якщо ми граждане України, в консульство?
-
Ви можете тикнути в українське законодавство канадському офіцеру . Але він працює за канадським законодавством .
-
Так Ви ж в Канаді, там свої правила) до чого тут українські реалії ?)
-
Яка квартира : три з половиною чотири з половиною, дім ?
-
Доброго дня 🇺🇦❤️🙏🏽 Підскажіть будь ласка як переоформити водійське посвідчення ? У кого був який досвід ? Дякую ❤️🙏🏽🙏🏽🙏🏽
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, гарну офтальмологічну клініку. Треба зробити повне обстеження зору, не просто перевірити діоптрії. Може, хтось знаходив гарну клініку? Також якщо є перевіренний гінеколог — теж буду вдячна за контакт. Мова — не важливо, англ і фр можна, не обовязково україномовні
-
Всім привіт, хто відправляв з Канади дрони (мавіки по мосту), було мито?
-
Таку і заповнювала коли на візи подавали
-
👆 Отаку якщо є можливість в нього роздрукувати та заповнити) Велика вірогідність що її і не спитають, тим паче у українців, проте по правилам вона потрібна, тому дивіться самі)
29 Jan 2023, 07:13
90536/239920
32 minutes ago