Український Монреаль
-
на опаленя данних не відобража
-
дивно
-
Ця ціна за 46 днів
-
Натисніть на Voir le complet
-
Це новий період почався
-
Адміни зносять тільки ті повідомлення де людина каже що летітиме тому приймає заявки на ліки, сигарети і тд. Якщо людина інших повідомлень не писала, то певно ж не буде в чаті 😅 десятки разів писали що тупий розвод
-
Ну а в світло входить вся електроенергія в квартирі:)
-
У зв'язку з від'їздом терміново перездамо квартиру в районі Lasalle. 2 бедрум. 60 квадратів. 1400 на місяць. Вся комуналка (крім електрики) + паркування включено у вартість. Меблі всі залишаємо. Квартира звільняється 28 березня.
-
Ті хто починав сам в Канаді порадьте як вивчити англійську та якими способами най краще.(та порадьте якусь книгу чи щось,що під ходе для вивчення Каданскої анг)?! Дякую
-
Успіхів:)
-
Дякую
-
Буду мати на увазі
-
Я чула, що є курси недорогі(щось ніби 60$/місяць, правда, я не знаю чи вони з нуля), можете звернутись до CSAI (Serge) або Hirondelle, думаю, вони підкажуть. Канадська англійська суттєво нічим не відрізняється від усіх інших варіантів, тому можете почати з безкоштовних відео на Ютубі, щоб мати якусь базу
-
Англійська мова викладається величезною кількістю мовних шкіл, але звісно що так як ми у квебеці, приорітет тут відданий французькій. Курси англійської платні, ціни залежать від кожної школи окремо, тому гугл вам в руки 😅 Також можете пошукати приватних репетиторів. Аплікашки не раджу бо найкращий вчитель мови - це живе спілкування. CSAI не займається нічим пов'язаним з англ курсами, але я ж кажу, їх по місту купа
-
Одразу пробачте якщо шо я ще даже не працюю тільки півтори неділі в Канаді
-
У вас в безкоштовном є розклад ?
-
Я викладаю англійську:) Звертайтесь Є і безкоштовні групи, індивідуальні та парні заняття також:)
-
Дякую
-
Якщо нуль повний, то для старту використовував додаток поліглот16, він наче платний був, але для розуміння гуд, далі дуолінгво або лінгвалео. А так, репетитора на сайті Букі, онлайн з України, ціна норм буде.
-
Щодо курсів
29 Jan 2023, 07:13
90728/238953
less than a minute ago