Український Монреаль
-
Друзі)маю питання, хтось може позичити на один тиждень надувний матрас або звичайний матрас, ще може ковдри і подушки, приїзжають друзі на тиждень, а у нас нічого такого немає)всім дякую
-
Закриємо тему та не будемо надалі провокувати конфлікт) день тяжкий
-
1)Хто сказав, що для галочки? 2) Хто сказав, що все було швидко і легко? 3) всеодно. Ніхто ні в кого "умовне місце в черзі" не забирає. 4) будь яка відповідь на перші два пункти не дає вам, та будь кому іншому права обзивати когось. 5) я розумію, що накопичену агресію треба десь скидати, але вважаю, що тут не доречне місце, якщо потрібно можу порадити психолога, щоб з цим справитись. Всім гарного дня. На цьому, дане питання оголошуючи закритим.
-
♈️ Овен 22 березня. ✨ Я ДО ТАКОГО ЗОВСІМ НЕ ГОТОВИЙ. ♉️ Телець 22 березня. ✨ Будь сміливішим, від тебе чекають дій. ♊️ Близнюки 22 березня. ✨ Не переживай, ти не нав'язуєшся. ♋️ Рак 22 березня. ✨ В тебе здається закохалися. Інформація перевіряється, але будь обережний. ♌️ Лев 22 березня. ✨ Побудь наодинці з собою, зайва компанія зараз ні до чого. ♍️ Діва 22 березня. ✨ Придумай план по захопленню сердечка. ♎️ Терези 22 березня. ✨ Може вимкнеш емоції і включиш мозок? ♏️ Скорпіон 22 березня. ✨ Тобі потрібен той, хто тебе вислухає. ♐️ Стрілець 22 березня. ✨ Ти дечого не знаєш, так що будь обережнішим. ♑️ Козеріг 22 березня. ✨ Любов? Ти для початку себе полюби. ♒️ Водолій 22 березня. ✨ Не розраховуй на удачу. Вся надія тільки на себе любимого. ♓️ Риби 22 березня. ✨ Хочеться поїсти і ТЕБЕ. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
У вікні консультацій там де ліки за рецептом
-
Найнадійніші знаки: 1 місце — Телець 2 місце — Діва 3 місце — Овен 4 місце — Рак 5 місце — Козеріг 6 місце — Скорпіон 7 місце — Стрілець 8 місце — Лев 9 місце — Близнюки 10 місце — Терези 11 місце — Водолій 12 місце — Риби
-
зараз в Києві та Львові також можна цей медогляд пройти) принаймі, на офіційному сайті є адреси secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Мої друзі бояться приїхати як туристи по цій візі, переживають чи пустять , а тут такі кейси 🤣🤣🤣 Візу їм анулюють, про це вже казали, через 6 місяців їх не пустять без мед огляду в країну, але вони ж отримали 3000, можуть пройти мед огляд, навіть в Європі наче.
-
Хтось питався про соціальну допомогу якщо вчити французську
-
Прошу поділитися досвідом, може хто знає: в дитини паспорт дійсний до вересня цього року, хочу поновити. Але ніяк не можу записатися на аппойтмент в посольстві в Оттаві, немає вільних дат для запису, моніторю вже два тижні. Чи був в когось досвід приїхати туди без запису?
-
Можуть спитати рамкю а можуть дати і так
-
Підкажіть будь ласка Чи в усіх банках потрібно брати рандеву? Чи є такі де по черзі в той же день?
-
Якраз хотів написати 😅
-
Так так )
-
Така ж проблема у мене😓😓😓