Український Монреаль
-
Дебетова ж була раніше, може вже змінили правила...
-
Це пісєц
-
Десь читав що треба кредитну лише, можливо помиляюсь і не так зрозумів )
-
Їбала жаба гадюку, я не хочу відбудовувати
-
Так, в мене також пройшла тільки кредитова. Це основний нюанс із FIZZ. Поки чекали кредитову картку поштою залишались без зв'язку (
-
Доброго дня! Підкажіть з приводу акридитації українського диплому тут. Якщо в Україні це 4 рівень, як зрозуміти катується він тут чі ні? Хто теж зтикався з цією проблемою, або знає до кого можно звернутись, підкажіть, буду дуже вдячна 🙏🙏🙏
-
Все вірно, для FIZz потрібна кредитова картка
-
Давайте знайомитися 👋🏻 на момент початку повномасштабного вторгнення вся моя родина мешкала в місті Бердянськ, те саме, що за 3 години їзди від Маріуполя Я приїхала сюди у вересні, як тільки зробили документи, батьки приїхали у січні Зараз наше місто повністю окуповане, ми реально плануємо повернутися якнайшвидше , але поки що немає куди
-
Не хотів нікого образити... Я таких не зустрічав.. Бажаю всім повернутися до рідних домівок🙏🇺🇦
-
Я в черзі сиджу в сервіс Кан і не можу активувати картку...
-
наскільки я прочитав - то там від звання залежить (Бакалавр, Магістр) та предмети які вивчалися - та їх аналоги з Квебеком
-
Дуже дякую! Питали вчора яку сімку купити - люди написали фізз ми купили а тепер що робити????
-
CICC треба питати
-
є інші сімкарти
-
Сін номер же не дають без канадського номеру телефона...
-
А як же сін отримати?
-
Так ми проплатили на заправці а активувати не иожемо
-
А що не дають без Кан. номеру?
-
а в чому трабл купити ваучер для поповнення? паблік мобайл точно їх продають в будь-якій аптеці
-
Дають, я отримала без канадійського номеру телефону
29 Jan 2023, 07:13
91487/238837
about 2 hours ago