Український Монреаль
-
Добрий день! Підкажіть, що потрібно робити далі після проходження медогляду ?
-
Ааа В мене працює Напевно там де дали сімку там і активували
-
Всі картки потрібно активувати? Тобто якщо працює номер і тд То це все одно не активна?
-
Дуже дякую)
-
, і нікому ніякої загрози не буде - дякую пане воєнком, але перевіряти я це не буду :)
-
Якщо уряд Канади автоматом буде за красиві очі давати PR, розуміючи що це Українські громадяни які потрібні впершу чергу своїй країні… таким чином переманюючи сюди людей, чим тоді вони будуть від рашистів відрізняться які паспорти зразу видають і дітей вивозять ?
-
Бо ті хто не виїхав з України в перший місяць, їх війною вже не злякати 🤭 війна вже більше 8 місяців локалізувалась біля невеликих селищ, міст - звідки вже більш активні давно виїхали - Вінницька, Житомирська, Кіровоградська, Рівненська область, повно переселенців, не тільки захід , є центри допомоги і т.д, люди вже обустроілись, знайшли роботу.., у кого чоловіки військові - допомагають своїм сім’ям. решта України грає в рулетку, де воно сьогодні прилетить .. і це вже стає нормою, не лякає , життя продовжується. Я з Ірпеня, всі моі знайомі у кого пошкодили житло, просто відновили або продовжують його відновлювати і місто, держава допомагали багатьом. Слава Богу не під ноль. І не готові їхати, і справа не в грошах.. всі оцінюють Канаду як міграцію, давайте будемо відвертими