Український Монреаль
-
Я так розумію це про тих хто був в Канаді до війни може отримати OWP, тобто як і раніше було )
-
PR АВТОМАТОМ ,НЕ БУДЕ!!!! Так зрозуміло? Політика вам дисципліна мабуть не знайома ..
-
Найбільш сумісні знаки: Овен — Лев Телець — Рак Близнюки — Водолій Рак — Скорпіон Лев — Близнюки Діва — Козеріг Терези — Стрілець Скорпіон — Риби Стрілець — Овен Козеріг — Телець Водолій — Терези Риби — Діва
-
Я чув що програму продовжили І там написано що ті хто вже в Канаді, то може продовжити час перебування В когось є посилання на детальну інформацію чи може хтось пояснить що до чого? Дякую
-
Люди самі сюди їдуть
-
ДОБРОВІЛЬНІСТЬ.
-
Мова про політичний контекст ..
-
НАприклад тим що сюди всі їдуть добровільно.
-
Чесно кажучи спочатку так було незвично після Києва Задавалось що такий даунгрейд по місту Але тепер я так люблю Монреаль, французську мову (хоча я її ще не знаю, тільки вчу) і в принципі Канаду 😂
-
Visitor Record зазвичай
-
Багато хто їде 3000 отримати, а не працювати на благо Канади, який сенс таким людям роздавати PR?)
-
Добрий день усім! Підкажіть будь ласка дітям в аеропорту при в'їзді ставлять work permit чи study permit?
-
Ех шкода Дякую :)
-
поки що це не відноситься до нас
-
Скоріш за все ні)
-
ні.
-
Я бачу це вам щось не знайомо. особливо такі поняття як гумор, та вміння в аналогію.
-
Вп при цьому не продовжують? Якщо прямо, то мене просто цікавить якщо я тут рік і в мене вп ще діє 2 роки, чи можу я його продовжити і зробити діцсним ще 3 роки?
-
Немає сенсу думати про те на що ти не впливаєш Кайфуйте 3 роки а там по ситуації :) Є ще купа цікавих країн Якщо не доля тут залишитись, то що вже зробиш )
-
В плані того в мене вакансії наприклад тільки в трьох провінціях зосередженні.
29 Jan 2023, 07:13
91545/238872
about an hour ago