Український Монреаль
-
Ну я в мові не сильна Все що зрозуміла з тієї репліки
-
Ви мабуть на повірите, але перед виїздом я пройшла повне безкоштовне обстеження абсолютно всього в Україні, батьки робили дві операції безкоштовно, лікуються безкоштовно
-
то вже перебільшують)
-
там трохи інакше казали.
-
Це суперечить міжнародному праву і правам людини. Може, щось інше малось на увазі? Хоча… зараз все перевернулось до гори ногами
-
Вітаю всіх! Хто в курсі, як податися на стипендію з французасьйону через Arrima? В школі при оформленні мені це не зробили, сказали що це потрібно самостійно робити. Я зайшов в Arrima і загубився, що писати, куди писати.. Дякую дуже!
-
ну будемо відверті тут свої проблеми. Не зря багато хто з канади лікується в США. Ну а щодо українців - то німечинна ближче
-
І Канада 🥰
-
Вітаю всіх! Хто в курсі, як податися на стипендію з французасьйону через Arrima? В школі при оформленні мені це не зробили, сказали що це потрібно самостійно робити. Я зайшов в Arrima і загубився, що писати, куди писати.. Дякую дуже!
-
але будь які складні випадки - Німечинна. Ізраїль.
-
Ні в якому разі не сперечаюсь, але для вашого діагнозу узі та мрт замало,у нас є неймовірний кардіо центр, куди ви мабуть не попали
-
вона ок для чогось простого
-
я не вірю в укр медицину)
-
З подругою яка медичний закінчила і підтвердила багато чого
-
Я теж така була в січні в уржонсі
-
Мені проґавили шлункову аритмію , постуральну ортостатичну тахікардію , дефект клапану , аномалію артерії в шиї Хоча все проходила і узд і мрт
-
Невесела перспектива:)
-
Люди переподадуться на інші візи або на PR. Але найбільше вірю що буде така сама спецамністія як зараз і "спец" CUAET. Все залежить від результату війни, жорстоко прив'яжу прогноз до цього питання. Бо навіть якщо частина України залишиться під парашей, то вже можна довести іміграційним суддям, що нема куди їхати, все майно там розтрощене, і ще кілька аргументів.
-
Можливо в мене морда лиця занадто молода на правах
-
Мені норм зробили)
29 Jan 2023, 07:13
91695/236397
20 minutes ago