Український Монреаль
-
Жили поки що тільки в Ласаль. Село (я киянка) чисте повітря ми біля води, є чорні квартали.. в нашій школі 60 відсотків темношкірих, білих європейців зовсім мало, небезпечно себе я не почуваю, я киянка 😂яка пережила 90 ті рокі в дитинстві) але дитина боїться сама на вулицю виходити поки що (11 років)
-
Підкажіть будь -ласка , яка назва сервісу для пошуку школи з інтеграційним класом?
-
Дякую
-
там знайдете назву найближчого Центру шкільного обслуговування
-
тут є посилання «знайти школу»
-
www.quebec.ca/immigration/accueil-ukrainiens/en-ukrainien#c152201
-
Чи можна тонувати автомобільне скло і скільки це коштує? Дякую за відповідь
-
2-3 місяці
-
♈️ Овен 23 березня. ✨ МЕНІ БАЙДУЖЕ, ВИБАЧТЕ. ♉️ Телець 23 березня. ✨ Минуле знову стукає в двері. Відкриєш? ♊️ Близнюки 23 березня. ✨ ТОБІ ТОЧНО ПОТРІБНО ВИЙТИ З ДОМУ. ♋️ Рак 23 березня. ✨ Дозволь собі зайнятися чимось, чим ти дійсно хочеш. ♌️ Лев 23 березня. ✨ Приділи час собі, інші і без тебе впораються. ♍️ Діва 23 березня. ✨ Сьогодні тобі буде не до сміху. ♎️ Терези 23 березня. ✨ Твоє щастя вже не за горами. ♏️ Скорпіон 23 березня. ✨ Тебе люблять, не сумнівайся. ♐️ Стрілець 23 березня. ✨ Якщо тобі щось заважає — позбудься цього. ♑️ Козеріг 23 березня. ✨ Довір друзям свої секрети. Вони заслуговують права знати. ♒️ Водолій 23 березня. ✨ Не думай ні про що, просто дій. ♓️ Риби 23 березня. ✨ Демони в тобі вже давно прокинулися. Контролюй їх. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
З машиною чи без? Щодо грошей теж напишіть.
-
Напиши мені в особисті більше подробиць з контактом. Оголошу всюди
-
Моєму шефу потрібно 2х людей на будівництво у монтреалі. Потрібні чоловіки з досвідом роботи,у любій сфері,бажано мульті мастера. Робота не тяжка,приватні об’єкти,зарплата кожен тиждень. Хорошим бонусом була б наявність машини.більш детально за номером) +14387782259 #робота
-
На Волині судитимуть в'язнів за сходку по відеозв'язку