Український Монреаль
-
На Волині судитимуть в'язнів за сходку по відеозв'язку
-
Меньше усього вати зараз в Україні
-
Тут дуже багато росіян, так що й паради з ленточками побачиш
-
Поки що ті росіяни, що зустрічались мені, вибачались. А в минулому одеситка, зараз місцева, стверджувала, що в Україні нацикі. Я ледве втримала руки. Одне кебекуа кричала, що пуйло гарний хлопець. Тут розвинута мережа кабельного ТВ з російськими каналами. Тож висновки робіть самі. Це суто мій небагатий досвід.
-
куплю стінгер недорого
-
треба піти до них і теж взяти гроші на оргарнізацію мітинга чи там літака. А потім передати їх на ЗСУ. Ото буде загаловок посольство расії в монреалі підтримало ЗСУ)
-
Наскільки я зрозуміла політику країни, в Канаді є тільки люди. І за будь-яку неповагу до будь-якої людини можна набути собі проблем. Тому будьте уважні. Бо мені навіть зробили зауваження, коли я сказала, що я жінка і не повинна носити важкі коробки 😊
-
Нащо тобі гроші витрачати, вступай у гвардію наступу в Україні там тобі його безкоштовно дадуть, навіть танк якщо захочеш
-
Народ, хто звертався до ургенжсі, як це відбувається? У мене астма і меня дуже важко дихати, при медогляді мені сказали що є якась вада з серцем (хоча завжди все ок було) і що направлять до лікаря Минуло пів року, ніхто нікуди не направив, мені стає тільки гірше дихати, я без віддишки нічого не можу зробити зараз Так от питання, чи можуть мене прийняти в урдженсі?