Український Монреаль
-
треба піти до них і теж взяти гроші на оргарнізацію мітинга чи там літака. А потім передати їх на ЗСУ. Ото буде загаловок посольство расії в монреалі підтримало ЗСУ)
-
Наскільки я зрозуміла політику країни, в Канаді є тільки люди. І за будь-яку неповагу до будь-якої людини можна набути собі проблем. Тому будьте уважні. Бо мені навіть зробили зауваження, коли я сказала, що я жінка і не повинна носити важкі коробки 😊
-
Нащо тобі гроші витрачати, вступай у гвардію наступу в Україні там тобі його безкоштовно дадуть, навіть танк якщо захочеш
-
Народ, хто звертався до ургенжсі, як це відбувається? У мене астма і меня дуже важко дихати, при медогляді мені сказали що є якась вада з серцем (хоча завжди все ок було) і що направлять до лікаря Минуло пів року, ніхто нікуди не направив, мені стає тільки гірше дихати, я без віддишки нічого не можу зробити зараз Так от питання, чи можуть мене прийняти в урдженсі?
-
Коротка відповідь - так. Довша відповідь - так, але може доведеться довго чекати, якщо немає серйозних проблем під час візиту. Астма це хронічне захворювання, яке, залежно від тяжкості, контролюється різними втручаннями. Можливо, має сенс звернутися до лікаря, який видав направлення, щоб дізнатися, чи є якийсь прогрес
-
Брати і користуватись. Не розумію в чому там може бути питання)
-
То було суто при медогляді, вони сказали зв’яжуться і випишуть направлення - нічого, куди дзвонити не знаю Де сімейних лікарів і скільки чекати потім на лікаря навіть уявити не можу А мені навіть на другий поверх піднятися важко, до цього бігала по 21 км
-
Не сиди в чаті. Йди вже!!!!!!
-
Ой вей. Тоді складніше і треба профільне вже.