Український Монреаль
-
Коротка відповідь - так. Довша відповідь - так, але може доведеться довго чекати, якщо немає серйозних проблем під час візиту. Астма це хронічне захворювання, яке, залежно від тяжкості, контролюється різними втручаннями. Можливо, має сенс звернутися до лікаря, який видав направлення, щоб дізнатися, чи є якийсь прогрес
-
rvsq.gouv.qc.ca/prendrerendezvous/Default.aspx?culture=en
-
Якщо спілкуватися українською то не будете їх бачити. Універсальна порада проти вати, рекомендую
-
Брати і користуватись. Не розумію в чому там може бути питання)
-
Доброго дня всім! Хтось може поділитися, які садочки «elementary school» для 4-5 діток в Монреалі? Якою мовою спілкування в школах?
-
Це просто жесть
-
То було суто при медогляді, вони сказали зв’яжуться і випишуть направлення - нічого, куди дзвонити не знаю Де сімейних лікарів і скільки чекати потім на лікаря навіть уявити не можу А мені навіть на другий поверх піднятися важко, до цього бігала по 21 км
-
Не сиди в чаті. Йди вже!!!!!!
-
Ой вей. Тоді складніше і треба профільне вже.
-
Мені таке не можна
-
Мені лікар треба
-
Та блін
-
Я не користуюся інгалятором, у мене почалося дуже сильне звикання і мені відмінили Тут питання в тому що потрібна допомога тут і зараз, у мене постійно запоморочення ще через нестачу повітря
-
Сальбутамол він і в Канаді сальбутамол. На мій фліксотид треба шукати аналог
-
Яка ступінь астми стояла? Якщо легка то до сімейника. А чого інгалятор не питала?
-
Я навіть не знаю до якого лікаря… бо мені сказали це через шуми в серці (яких до Канади ніколи не було), чи до пульмонолога, який спеціалізується на астмі саме😬
-
Волет->май аккаунт. Карта канада? Пейпел канада?
-
Я додав, потребує підтвердити. Не знаю як
-
Маску дадуть
-
В палку треба додати картку
29 Jan 2023, 07:13
92058/236093
about 2 hours ago