Український Монреаль
-
Вітаю:) Готель дають за наявності місць. Гарантії немає, тому краще на всяк випадок забронюйте собі житло з можливістю скасування (Airbnb, Booking і т.д).
-
Рахунок , нова картка дебіт і скоро буде кредитна
-
У нас теж не питали😊
-
TD банк не потрібен. У мене на руках вже кредитна і дебетова картка, сін-номер ще не отримала.
-
Я не могла користуватися коштами кредитної карти відразу. Тільки після того як отримала фізичну кредитну картку (днів через 7) і активувала її
-
Скажіть будь ласка а вам відкрили кредитну картку попередньо заморозив кошти чи так просто ?
-
Я просто читала що відкривали людям так..без заморозки...і відкривали в тому ж TD кредит на 1000 одразу...в нас знайомому так відкрили пів року тому...мабуть вони змінили умови тепер
-
Ви кладете своїх 500 і не можете ними користуватись)
-
Пішли в CIBC а вони взагалі сказали що відкрити окремо кредитку вони не можуть ...тільки після відкриття в них рахунку...
-
В мене так само було
-
Просто нам запропонували в ТD після відкриття рахунку і дебетової карти щє кредитку але умова покласти на неї 500 долларів і вони будуть заморожені до закриття рахунку...я ось думаю це для всіх така умова чи то нам попався такий менеджер..
-
@svaleracan
-
Дякую, зрозуміли 🙂
-
Це такий тип кредитки. Банк не позичає вам гроші, що для них безпечніше, ви самі заморожуєте на ній ваші гроші але далі користуєтесь як кредиткою. Користування такою карткою теж буде піднімати кредіт скор тому вона точно краще ніж нічого. Різні банки по різному працюють з новоприбулими. Хтось позичає гроші відразу і безкоштовно відкриває кредитки, хтось пропонує тільки такий тип як вам, хтось просто відмовляє надавати будь яку кредитку
-
Так, в мене 1000 заморожених є на кредитній
-
Добрий день! В меня така сама фігня. Я дозвонилася і в RAMQ i в Service Quebec, вони всі розводять руками. Або йти в саак без рандеву, або вони там придумали в декількох відділеннях підтвердження вашої особистості по двох документах, є на сайті. Або ви залишаєте заявку тут і вам передзвонять.