Український Монреаль
-
Аргументи?
-
Мені не властиво "срач" розводити, таким зайнявся учасник вище. І звинуватив мене в "наклепі", а я таке не радо сприймаю!
-
От бачите які позитивні історії, а то пишуть що неналежним чином їх зустрічають. Паляниці їм не вистачає, бачите но)
-
Доречі мою валізку теж в аеропорту загубили, я підійшов до митника , написав в Гугл перекладачі що не можу знайти валізу, він вийшов з кабінету і пішов зі мною шукати , через півгодини знайшли в він мене навіть провів через митний контроль і мене не перевіряли, потис руку і сказав - Вітаю в Канаді😄
-
Особисто для мене гарне склалося уявлення про канадців, єдине що мені попсував нерви це Відеотрон)))
-
В Вас позитивно закінчилась історія з валізою, в моєму випадку, було складніше.
-
Так, на жаль. Але, якщо доросла людина якось може обійтись без речей, то з дитиною - це важче. З чотирьох валіз, була тільки одна і та побита...
-
Так треба було так зробити😉
-
Я б краще платив і знав би за що плачу, ніж потім без попередження отримати рахунок на майже 900 баксів за 10 дзвінків в Україну до мами
-
Всі хто скаржились на нього- це основна маса людей які скористались "безкоштовними послугами"😁
-
Я розумію, таке буває і не тільки в Канаді
-
Відеотрон вивів всіх любителів "халяви" на чисту воду 😄
-
Ні, я не перший раз летіла. Але така ситуація вперше. І, щоб одразу три валізи...
-
Всі екажуть про безкоштовний сир і ним користуються, ви дослівно читали контракт? Даю 99.9% що ви не читали його)
-
Ви що перший раз летіли? Всі авіакомпаніі в усіх аеропортах світ жбурляют і гублять валізи. Це найчастіше навіть не до ак а до аеропорту вильоту притенція. В мене з багажу й блок хітсів при перельоті на кіпр вкрали. Це впринципі є усюди і завжди незалежно від країни яи ак.
-
Решта валіз знайшлася?
-
Якби в контракті було хоч щось прописано, нема питань, так вони контракт не прислали і ще брехали два місяці, поки від мого імені до них не звернулася правозахисна організація , одразу і контракт прислали і рахунок відмінили і просили щоб я анулював заяву
-
Урок на все житття
-
Ваша особиста неприємність з валізами (яку Ви могли б обговорити приватно з близькими і лише з ними) викликає співчуття. Але узагальнення щодо непривітності Канади викликали обурення вдячних людей.
-
Я його в очі не бачив, бо сімку по пошті прислали, а заявку робила канадська жінка, та вони самі писали , що півроку безкоштовно дзвонити в Україну, але чомусь через чотири місяці почали брати за це оплату і навіть не попередивши про зміну умов контракту і нічого не висвітлювало в особистому кабінеті.
29 Jan 2023, 07:13
92780/236642
about an hour ago