Український Монреаль
-
Якого мобільного оператора обрати?📲 1. FIZZ 2. Chatr 3. Vidéotron 4. Bell Надаємо посилання на сайти основних мобільних операторів, там можете переглянути та обрати зручний для вас тарифний план. Також на сайті можна глянути, де придбати сім-карту.
-
Квебек сам себе викинув колись.
-
Магазин с б/у технікою та меблями: RD Furniture, 7801 blvd. Newman (Lasalle)
-
Доброго дня)) підскажіть будь ласка де в Монреалі є магазини з б/у або вінтаж з меблями/посудом та форнітурою для дому
-
Добрий ранок. Скажіть будь-ласка чи купляв хтось зелену гречку в Монреаль? Є вона тут взагалі?
-
Доброго дня, питання до мам, які народили дитину в Квебеці. Чи вдалося вам подати на виплату допомоги по народженню дитини через дію ( єМалятко)? Я приїхала до Канади на 6 місяці вагітності, народила тут минулого липня, оформила громадянство України дитині через консульство. Не можу подати на виплати з України, пише, що послуга знаходиться в ре інжинірингу. Але то вже місяць так пише. В кого був схожий досвід?
-
не повинно бути ukc.gov.ua/knowdledge/u-razi-narodzhennya-dytyny-za-kordonom/
-
У зв'язку з переїздом перепродам квартиру. Laval Quebec H7W4C6 4,5 (2 спальні, гостина столова, 1 санвузол) 7й поверх 1350на міс. Басейн літній/зимовий, тенісні корті, берег річки, човновий причал, великий прибудинковий двір. Лондрі на 1му поверсі. Локал шоп на 1му поверсі. Паркінг підземний та на вулиці (арендуется додатково 100/65 міс) Можу продати меблі, Ікея, користувалися 3 місяці. Терміново. Тільки тим, хто має можливість приймати рішення відразу, на обговорення місяцями немає часу. Дякую.
-
спробуйте через vpn