Український Монреаль
-
Квебек сам себе викинув колись.
-
Магазин с б/у технікою та меблями: RD Furniture, 7801 blvd. Newman (Lasalle)
-
Доброго дня)) підскажіть будь ласка де в Монреалі є магазини з б/у або вінтаж з меблями/посудом та форнітурою для дому
-
Добрий ранок. Скажіть будь-ласка чи купляв хтось зелену гречку в Монреаль? Є вона тут взагалі?
-
Доброго дня, питання до мам, які народили дитину в Квебеці. Чи вдалося вам подати на виплату допомоги по народженню дитини через дію ( єМалятко)? Я приїхала до Канади на 6 місяці вагітності, народила тут минулого липня, оформила громадянство України дитині через консульство. Не можу подати на виплати з України, пише, що послуга знаходиться в ре інжинірингу. Але то вже місяць так пише. В кого був схожий досвід?
-
не повинно бути ukc.gov.ua/knowdledge/u-razi-narodzhennya-dytyny-za-kordonom/
-
У зв'язку з переїздом перепродам квартиру. Laval Quebec H7W4C6 4,5 (2 спальні, гостина столова, 1 санвузол) 7й поверх 1350на міс. Басейн літній/зимовий, тенісні корті, берег річки, човновий причал, великий прибудинковий двір. Лондрі на 1му поверсі. Локал шоп на 1му поверсі. Паркінг підземний та на вулиці (арендуется додатково 100/65 міс) Можу продати меблі, Ікея, користувалися 3 місяці. Терміново. Тільки тим, хто має можливість приймати рішення відразу, на обговорення місяцями немає часу. Дякую.
-
спробуйте через vpn
-
Раніше, якщо дитина народжувалася закордоном на виплату можна було подати лише особисто в цнапі. Може зараз щось змінилось, але не факт, бо навіть переклад свідоцтва про народження, вони хотіли саме в Україні зроблений. З гарних новин це міг зробити один з батьків, але мусив мати згоду від іншого.
-
Адреса лікаря така 5767 rue le gare Roulote
-
Доброго дня люди добрі! Потрібна допомога з перекладом Інглиш або френч для дівчини , що йде у вівторок на 11 до жіночого лікаря Відгукніться будь ласка хто зможе допомогти🙏