Український Монреаль
-
А тепер рахуй ще з цими 😂
-
Згоден з чим? 😄Може все ж таки та?
-
Опа нові заманушкі під'їхали)
-
І тобі смачної їжі
-
17?
-
Тарілочки усе, заброньовані
-
Дякую.
-
Можете !
-
Добрий вечір. Скажіть будь ласка, якщо віза Visitor Multiple , чи можу я поїхав з Канади на декілька тижнів і повернутись ? Дякую.
-
Ну я не планувала туди йти без самих важливих документів Просто цікавлюся чи потрібно записуватись заздалегідь чи можна прости прийти без запису?
-
беріть паспорт та WP
-
Підкажіть будь ласка чи потрібно брати апоінтмент для sin/nas? Чи можна прийти і зробити все там?
-
Дякую 🫶🏻
-
Жива черга
-
сорі, сорі) не так прочитала)
-
Ласкаво просимо ! Chalet Le Convivial de St-Calixte 🏡 затишок, спокій, гармонія і тиша. Ми будемо раді вашому візиту і зробимо все можливе для приємного проведення часу і подбаємо про відпочинок ! 𝙘𝙝𝙖𝙡𝙚𝙩 𝙙𝙞𝙨𝙥𝙤𝙣𝙞𝙗𝙡𝙚 📍 🌳21-23 квітня 🌳21-31 травня 🌳1-8, 11-14 червня Спа -8 осіб, більярдний стіл🎱 відпочинок у затишному шалі на березі озера Також Ідеально підходить для дистанційної роботи Робоча область зі столом 📍Le Convivial de St-Calixte 🔺1 година від Монреаля 🔺11-12 осіб 🔺4 спальні 🔺2 санвузли 🔺Внутрішній камін 🔺Більярдний стіл 🔺Настільний футбол 🔺Спа 🔺Повністю обладнане шале 🔺Ski Montcalm за 15 хвилин 🔺Аквапарк Atlantide Water Parc за 4 хв Забронюйте зараз! відкрито резервацію на сезон 2023-2024 Зв'яжіться з нами для отримання додаткової інформації 📌 пишіть нам на електронну пошту leconvivialchalet@gmail.com або по телефону☎️514-298 6378 CITQ: 297168
-
Доброго вечора, підкажіть де можна придбати проїздну картку?
-
Доброго вечора ,підкажіть наше караоке є у Монреалі ?
-
скоро буде) чекайте анонс
-
можна у спеціальному автоматі в метро або в касі, а також у точках продажу STM
29 Jan 2023, 07:13
93328/238306
32 minutes ago