Український Монреаль
-
До уваги знатокiв: де сьогоднi буде двiж новорiчний?
-
Це звук як горить москва? :)
-
у вас рекордер вмикнувся)
-
дякую
-
Ну нездійсненим здавалось і що їх вижинуть з під Києва, що вижинуть з під Харкова, що проженуть з Херсона, що затоплять Москву, що вибухне кримсткий міст і так далі, тому все здійснене.
-
читав нещодавно статтю - типу чого українські дрони в енгельс літають - і чому удачно - пишуть приблизно таке в двох словах - Росія перелякалась байрактарів - перекинула усі засоби ППО на фронт, тим самим все що у глибині - без захисту залишилось. Тож дуже ймовірно - що саме тому з енгельса вигнали літаки
-
Та зрозуміло все. 😔 Це так, як дитина мріє перед новим роком про нездійснене…
-
Дякую
-
я хочу бути реалістом просто) Щоб потім не засмучуватися. Ото хіба дрони полетять туди. я чув пояснення чого вони літають туди)
-
Може нам святий Миколай шось перед Новим роком приніс під подушку?)
-
Дайте помріяти, ок?
-
та нема чим)
-
Я б на репіті дивилась годинами
-
Амінь.
-
І там дивіться яка професія вас цікавить до якої категорії відноситься
-
взагалі вбийте в гугл NOC Canada
-
Треба читати окремо кожну програму
-
А де дізнатися можна список цих професій?
-
Підкажіть будьласка ,де краще всього знайти авто в Аренду на тиждень ?
-
Шановні Друзі, вітаю всіх з прийдешнім Новим роком! Когось з чату я вже можу назвати близькою людиною, когось бачила тільки 2 рази вживу, а когось знаю тілько по активності в чаті Але всі ми тут точно не чужі люди один одному і завжди готові допомогти словом та ділом у такий скрутний для всіх час. Тому бажаю всім в новому році менше приводів для суму і більше для радощів. Бажаю перемог: як глобальної перемоги, яку всі чекають, так і маленьких особистих перемог у своїх справах та цілях. І бажаю людяності, як по відношенню до вас, так і навпаки Вітаю всіх, не засинайте обличчями в салатах, особливо дівчата, бо вашому мейк апу буде гаплик) Цьомаю ❤️
29 Jan 2023, 07:13
9338/236375
about 2 hours ago