Український Монреаль
-
А якщо є переклад свідоцтва, зроблений в Україні, підійде?
-
Так
-
Відповіла в особисті) Кому також потрібні книжки з водіння українською звертайтесь, є синя (Driver’s Handbook), та зелена (Driving a passenger vehicle). Аналогічні до оригіналів. Всі питання в особисті повідомлення будь-ласка
-
доброго дня, можливо хтось буде їхати 29.03 з Монреалю в Торонто? 1 людину потрібно повезти, не безкоштовно
-
Доброго дня. Поділіться, будь ласка, контактами щоб записатись в цей банк на відкриття рахунку. Дякую
-
Доброго дня. Чи можете дати номер, візитку, посилання по якому записались на візит в цей банк? Дякую
-
Безкоштовно?
-
Безкоштовно
-
Ти ще не користувпвся бмо
-
www.cibc.com/en/personal-banking/ways-to-bank/how-to/appointment-booking.html
-
www.cibc.com/en/personal-banking/ways-to-bank/how-to/appointment-booking.html
-
Є різні! іспанські, голандський,і африканський парацетамол,28 прилітаю до Монреаль,де зупинюсь не знаю, якщо поселять в готель то буде добре, пишіть, немає проблем,з радістю допоможу без коштів!🙏
-
ВАКАНСІЯ! Вакансія - робота в маркетингу в соціальних мережах {SMM}. Вік - від 20 років! Країна-🇺🇦🇺🇸🇬🇧🇪🇸🇩🇪 та інші! Посада – асистент Зарплата - $500 {на тиждень}! Назва компанії-{FIRST KEY HOMES} ДЛЯ ДЕТАЛЬНІШИХ ДЕТАЛЕЙ НАДІШЛИТЬ ПРЯМЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
-
Я читала тут, що є банки теж з безкоштовним обслуговуванням карти для українців, але там не потрібно чекати 2 тижні щоб туди потрапити і відкрити рахунок. Напишіть, будь ласка, назви цих банків. Дякую 🌷
-
Нас знову найобують 😪
-
Добрий ранок, подивіться як все гарно «закрилось» на Московії 😅
-
youtu.be/CmO7BR_Tq04
-
♈️ Овен 27 березня. ✨ Не глуши в собі божевільні ідеї. ВТІЛЮЙ ЇХ. ♉️ Телець 27 березня. ✨ Якщо ти не хочеш нічого робити, то принаймні роби це красиво. ♊️ Близнюки 27 березня. ✨ Не думаєш, що пора щось змінювати? ♋️ Рак 27 березня. ✨ Так, мені дійсно потрібно випити. ♌️ Лев 27 березня. ✨ Ти остаточно перейшов на темну сторону. ♍️ Діва 27 березня. ✨ Я не злий, я хочу любові і турботи так само, як і всі. ♎️ Терези 27 березня. ✨ НАВІЩО СОН КОЛИ СВІТ ТАКИЙ ЦІКАВИЙ? ♏️ Скорпіон 27 березня. ✨ Не відіпихай від себе любов інших людей. ♐️ Стрілець 27 березня. ✨ Вмикай режим пофігіста, не парся. ♑️ Козеріг 27 березня. ✨ Запитай себе, що хочеш саме ти. А вже потім думай про інших. ♒️ Водолій 27 березня. ✨ Робіть що хочете сьогодні, АЛЕ БІСИТИ МЕНЕ НЕ НАМАГАЙТЕСЬ. ♓️ Риби 27 березня. ✨ Справжніх друзів навколо тебе не так багато, пам'ятай про це. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Доброго дня, якщо у людини є інвалідність, чи треба її підтверджувати?
-
Все що там закривається , потім знову откривається… з такими санкціями , їм ще років 10 можна жити ..
29 Jan 2023, 07:13
93422/236340
15 minutes ago