Український Монреаль
-
Є, але треба шукати. Деколи в неочікуванних місцях: tunnelespressobar.ca/ Італійські ресторани теж на каві розуміються.
-
Все залежить від відділення і що за банк. Наприклад в мій РБЦ на квін Мері реально чекати від тижня. Але там реально завжди є люди. Тут як пощастить
-
Ми в субботу в Royal відкрили рахунок , зайшли без запису за годину до закриття тут: 4119 Rue Jean-Talon E, Montréal, QC H1S 1J5
-
це правда. Тож марно я його раджу знайомим, тільки RBC норм?
-
Через наплив людей у них важко. Хоча між двома клієнтами це мабуть можливо. Зараз запитаю у працівника
-
На четвер мабуть. Як тільки буде відповідь дам знати
-
Взяти купити картку Opus в аптеці Uniprix чи Jean-Coutu чи Pharmaprix, поповнити на 20 поїздок за 63 бакса чи скільки там в автоматі в метро, карта вигідніша ніж квиточки бо по ній можна їхати переходити з одного міського транспорту на інший безкоштовно впродовж 2 годин якщо цей транспорт іде в іншому напрямі, то економія
-
Доброго ранку. При заповненні онлайн заявки на провінційну допомогу присиит прикріпити щразок пустого чеку з банку. В мене банк TD. Може хтось поділитись зразком, як має виглядати цей чек? Бо мені видали у банку папірець, де реквізити мої вказані, але не впевнена, шо це саме він мається на увазі.
-
дуже малоймовірно
-
я думаю, офіційних курсів англійської в Квебеку не може бути в принципі, а франц курсів різних багато від різних центрів