Український Монреаль
-
Дякую за відповідь! Питаю, тому, щоб не привести в шок офіцера двома паспортами. Чи можливо це звична справа для них
-
По ідеї можуть, в будь якому випадку скажіть це офіцеру і надайте новий паспорт)
-
не переживайте, думаю, ті офіцери стільки всього вже бачили) не знаю, чи можна їх здивувати)
-
Немає, ви маєте бути вписані в страхову або мати свою , так принаймні мені пояснив страховик
-
зателефонуйте в страхову та скажіть щоб додали водія, мабуть це тільки так тут правильно.
-
Добрий ранок усім. Підкажіть будь ласка хто зупинявся в безкоштовну готелі Marriott чи було у вас вкючено харчування?
-
Дуже дякую
-
Mission Nouvelle Generation (450) 486-7667 g.co/kgs/CY1fJY
-
Доброго дня Хтось мігби порадити якісь фудбанки в Монреалю?)
-
Так, велике дякую, вже теж найшов цю сторінку)
-
отут можете глянути фудбанки. там же є їх графіки та що потрібно для відвідання: uncmontreal.ca/food
-
Доброго ранку є хто з готеля Manoir D'Youville.Відпишітьсяив лс.Вчора тільки заїхав
-
Бувають такі контракти страхових,коли не важливо хто за кермом.Це все треба питати у страхової.пишу так,тому що у мене такий випадок.За кермом може бути хто завгодно,але я повинна бути в машині.Так мені пояснили в страховій.Дзвоніть і узнавайте.
-
Доброго ранку. Чи потрібно подавати податкову декларацію якщо ти залишаешь Канаду, но в тебе ще досі відкрий WorkPermit і ти не прожив 183 дні в Канаді?
-
рада допомогти)
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/t4055/t4055-newcomers-canada.html#completingyoureturn тут все написано)
-
Де краще євро поміняти.Який є норм курс зараз 1.4 -1.479?
-
Там все складніше Якщо коротко, то щоб бути "в лоб" резидентом вам треба мати щось: - житло в оренді/власне - партнера/дружину - дітей в Канаді - 183 дні жити
-
Підкажіть якщо я отримав WorkPermit, я являюсь резидентом чи нерезидентом поки не проживу в Канаді 181 день?
-
Якщо хоч щось було де ви тут отримали прибуток то це треба декларувати
29 Jan 2023, 07:13
93894/236390
16 minutes ago