Український Монреаль
-
Не гребіть всіх під одну :)
-
Так кумедно, 99% цього чатику самі тільки но приїхали сюди, ставили ті ж питання, рік тому))
-
тому що у алли притензії тут відносно злдорове питання
-
Якась фігня .. одні адміни срач з Аллою активно підтримували … другі , на півслова видалють
-
людина розуміє слово стоп Юрій ні вся різниця
-
Ну так надо було і другого, який називав його ідіотом ….
-
Я б всіх блокнутих клоунів повернула : і Оксану , і Аллу з Юрієм, але ..🥲
-
за токсичність і нерозуміння коли треба зупинитись
-
Тут половина з Європи
-
А вам шкода? Вона так само не може нормально жити в Україні
-
А якщо з Дубаєв прилетіла?
-
Де на дорозі указателі? 🧐
-
За що Юрія вигнали ?
-
Багато місць де можна купити
-
А яка різниця які біженці? Чи в нас якась різна Україна, де немає війни, повітряних тривог і економіка не падає? Навіть якщо людина сюди ламборгіні на літаку привезла вона біженець
-
Слухай, якщо людина замість допомоги пише, що люди летят за грошима, хоча просто поставилось запитання що до отелю то він не адекватний. Якщо людина каже що з Польші за 800(170€) злотих можно купити квиток до Монреалю то він ідіот. Все справедливо. Вибачаюсь за срач. Ми лише хотіли знайти інформацію. Всім добра )
-
О, клас, можна у Вас поцікавитись, можливо ви знаєте, якщо ти самозайнятий , то через 24 місяці можна подавати на PR? Бо я знаю інформацію, що два роки потрібно тільки на когось працювати, щоб подавати на PR, на себе не можна
-
Проблема їздоків за баблом це проблема уряду Канади, вони мають перевіряти, як поляки чи німці Як поїхав то вертай
-
/я за баблом не їхав, живу в готелі за власний рахунок/
-
Так і що що за баблом Не ваше ж?
29 Jan 2023, 07:13
94380/236406
about an hour ago