Український Монреаль
-
РФ оплачує кулі та дрони ЗСУ, це чудова схема
-
Норм, без рос.продукції і послуг можна чудово жити))
-
більшість машин світу зроблені з металу який був куплений у Росії. Україна продовжує співпрацювати з рф по трансферу газу у Європу. Тож таке собі. не купуйте російській товар та і все
-
а ви шо, плутаєте етнічних росіян Канади які в масі супроти рашизму та підтримку економіки РФ через покупку їх експорта?
-
Ну це вже зовсім якісь крайнощі. Цікаво, якби вас в клініці лікар російський обстежив, як би ви вчинили? Ніякої токсичності, мені просто дуже цікаво подивитися на ситуацію вашими очима
-
це все ж таки боротьба з млинами
-
Ще раз не купуйте рос товари. В тому ж епікурі є товари з україни, польщі і країн європи
-
росіяни вбивають українців, не тварин😉
-
якщо в світі буде +1000 000 вегетаріанців, це буде значно меньше вбитих тварин. Так і з купуванням російського експорту
-
Привіт а хто знає де завтра збираються наші люди для пошуку роботи 30 березня?
-
Ваше право купувати чи ні, дякую за вашу відповідь. Але як зазвичай кажуть вегетаріанцям " ти думаєш, якщо ти перестанеш їсти м'ясо, люди перестануть вбивати тварин?»
-
Не навиджу їх і все з ними пов'язане, а їх товари мені огидні, як і вони.
-
Тоді потрібно припинити покупку Ізраїльських продуктів, який бобить палестину
-
То їх право
-
Як на мене досить дивно купувати товари країни-агресора, коли навколо є безмежний вибір інших адекватних варіантів. Але то суто індивідуально.
-
То їх проблеми, що вони розповсюджують ті товари
-
Ваше право Але з точки зору законодавства супермаркет ні в чому не винен
-
Та мені все-рівно, легальні чи ні. Підтримувати парашу я не збираюся.
-
Канада не припинила дип відносини з росією Тому ці товари з точки зору законодавства Канади тут легальні
-
Мені здається, ви не вловили хід моїх думок
29 Jan 2023, 07:13
95150/239580
about a minute ago