Український Монреаль
-
Винесли звідти всі цінні ікони, Іллю муромця уже мабуть путіна переправили .. як святиню рускагв міра ..
-
якого вони сидять
-
так контракт на орнеду кінчився
-
чи все ж таки сидять і далі?
-
Як на мене всі засоби гарні … нах , всіх хто молиться за церкву диявола туда до них..
-
тут висміюють саме попів які думали що залишатися вірними росії і нести ворожу агентуру в Україну буде безкарно
-
Не всі такі, то їх гріх і ганьба, що через них усіх священників під одну гребінку
-
Слухайте. Є віра а є попи, котрі користуються віруючими щоб собі мерседеси купувати
-
Політика це одне, а віроісповідання інше.
-
Як на мене, не корректно зачіпати і сміятись над вірою
-
До нього в мене теж поваги нема. Бог йому суддя
-
Питань більше не маю. Ви така ж українка, як я росіянка, якщо підтримуєте упц мп
-
Три кити на яких тримається нескінченний срач в чаті: віра, політика, мова 😂
-
Я про священників і монахів, яких вигнали з Лаври
-
Ви говорите словами московських попів …
-
Повагу до паші мерседеса? Ви серйозно? До бандита, агента фсб і фаната рускага міра?
-
Да, Я прихожан УПЦ МП. При цьому українка. Не змішую все в одну кучу.
-
Добрий вечір, якщо приїхали с дитиною до Монреалю їй треба страховку робити? А так розумію на сайті RAMQ
-
А ви прихожанка упц мп, що вас це зачіпає? Тут про церкву говорять, а не про віру
-
Майте повагу до людини, як до особистості і судіть по вчинках саме її, а не весь народ і всіх православних. Я думала тут освічені та сучасні люди. Не приємно читати, як змішують з грязюкою людей, які мирно живуть, моляться і нікого не чіпають.
29 Jan 2023, 07:13
95189/239639
about 2 hours ago