Український Монреаль
-
Вибачаю, бо ви помиляєтесь.
-
Згодна. Я хоч і атеїст, але вважаю, що якщо людина вірить - політична ситуація на її віру ніяк не вплине. Не міксуйте
-
Ви можете вірити в Ісуса, у Києвському Патріархаті - ніякі традиції не змінені. Для звичайних віруючих - максимум що змінилося - це мова обрядів.
-
Ви моєї ситуації не знаєте, як і Я вашої. Не переходьте на особистості, це не вчинок достойний поваги
-
1) Киівський патріархат визнаний Синодом, якщо ви дійсно віруюча людина - ви повинні розуміти що таке Синод. 2) Московський патріархат дискредитував себе ще починаючи з 14 року, коли переховував зброю російських військ та найманців у церквах. 3) Зараз йде повномасштабна війна - більшість московських попів - показали ким вони є насправді. Ні про яку святість, та аполітичність(яка між прочим повинна бути у церкви) не йдеться. Вони дискредитували себе і своє право на існування на території України. вибачайте але підтримувати зараз мп це теж саме як підтримувати і російське вторгнення
-
Скоріше не релігія а віра. Бо релігія це бізнес чисто
-
По країнам зараз бігаєте … а церкву не зімнете ?
-
Всім все видно
-
Релігія у кожного в серці і це не залежить від країни, вірите ви в христа спасителя, мухаммеда або будду
-
Я дуже рада.
-
Це видно
-
Це поняття розмите. У кожного свої совість і стандарти
-
Книги на російській мові, які використовуються для Богослужіння?
-
А що є рашистскою літературою? Підскажіть
-
Це лише найперше що мені попалося по запиту Зброя в мп
-
я можу таких новин скинути цілу купу. Що для вас докази?
-
Мені здається я вас в аеропорту бачила
-
Це не докази
-
Це просто пі@@ец!!! …🤮🤮🤮
-
Я про всі скандали про рашистську літературу у попів, про всі ті відео, де московські попи підтримують війну, про зберігання зброї і все інше
29 Jan 2023, 07:13
95225/239519
less than a minute ago