Український Монреаль
-
У мене був😋
-
Повністю згідна, tabarnac calisse
-
Я вас ні в чому не намагаюсь переконати, ваша думка є тільки вашою думкою. Просто попросила, не чіпати тему в чаті. Це зачіпає мої почуття як віруючої.
-
а аргументовано пояснюючи позицію
-
не ображаючи одне одного
-
але з повагою
-
якщо болить чому б і ні
-
Адміни, припинить будь ласка срач на тему релігіі та віри. Нехай кому це цікаве у пп пишуть один одному
-
зараз навів приклади з ігілом і аль каїдой.
-
Ну я персонально і росіян в одну кучу звалюю. Таке буває коли керівництво робить щось жахливе а члени організації нічого не роблять в якості протесту
-
я теж саме питав. Мені не відповіли
-
є православне християнство - і в ньому нема нічого поганого. А є терористична організація - котра спонсує вбивство українців
-
Ну бо люди все в одну кучу взвалюють. Не вміють відділяти зерно
-
теж саме і з мп
-
В них реєстрація наче вже давно закрита(( тільки в лист очікування ставлять. Бо всім кого записали - всім прийшов лист.☹️ Але я думаю що можна спробувати так поїхати.
-
Слухайте тут я знайшов цікавий приклад. Ось є Іслам. Як релігія. І вона теж дуже красива та дуже гарна, зі своїми традиціями і своїми порядками. Для багатьох Іслам є більш прийнятним ніж християнство, але, в той же час є організації які трактують іслам в жахливий спосіб. І всі хто підтримує ці організації (ІГІЛ та тає Аль Каїда) вважаються терористами.
-
прост як можна образитися на те що з лаври просять піти організацію у якої кінчилася оренда....
-
Панятна. Ніхто не винний, народ не винний, патріархат не винний, то все сам путін наробив. Якась біда прям
-
Гарно
-
як мінімум косити від армії
29 Jan 2023, 07:13
95299/236700
about an hour ago