Український Монреаль
-
Якщо є кредит скор- можете у свого оператора
-
І що? Ви не маєте права вказувати в яку церкву ходити
-
5 путінофільска колона, яка з радістю буде зустрічати ворожі танки і казати : мальчікі ми вас 32 года ждалі… у них над головами ракети літать , діти гинуть, по світу скидаються ..а вони закодований текст московських попів пересказують …😡
-
Офіційний магазин еппл.
-
Люди, а можна російських попів не кидати сюди? Ну хоча б з гуманних міркувань. Не можливо ці рожи бачити, ще й слухати це гімно фсбшне
-
Ой , шановне панство , а на моє питаннячко , хтось-небудь дасть відповідь ? Треба хоч у розстрочку придбати телефон .
-
От от. Мені теж
-
🤦♀️
-
У мене тільки одне питання, чому ви не поїхали до гундяєва в рашу, там же всі церкві на вашій мові, , і люди гарні, душевні, їдьте туди, я білет куплю, чесно
-
Я вам відповідала, що ходжу до тієї церкви, куди ходили всі мої рідні. Якщо більш розгорнуто - служба на старослов'янській мові. Є багато слів, які при перекладі втрачають своє значення.
-
Це дрон відправлений мною хлопцям під Бахмутом. Щось таке зробили? Тоді вже і поговоримо за окопи і чому ні вас не мене там немає
-
11-12 липня буде самміт НАТО. Членство України у безпековому блоці має екзистенційний сенс. Може, нам треба підготувати якісь акціі? Вимоги/прохання - акцептувати членство UA в NATO.
-
Це не про віру розмова, а про безпеку України.
-
Так це не питання віри
-
Замість пролісків в нашому чаті вилізли фанати паші мерседеса. Не за горами той час, коли тут з'являться фанати хуйла і будуть розповідати, що він все правильно робить
-
І ще, шановне панство, у цьому світі питання віри є особистим і є mauvais тоном обговорювати
-
Що далі, ви тут а поп Кирил же казав про же казав що захід занепав.
-
Наведіть приклади
-
www.rogers.com/phones/?icid=R_WIR_CMH_GJJPYK
-
Ну якщо "І? " То дуже шкода, що основна думка фільму вам не зрозуміла
29 Jan 2023, 07:13
95373/239469
2 minutes ago