Український Монреаль
-
Ось наприклад
-
wz.lviv.ua/news/384749-manipuliatsii-z-slovom-bozhym-iakoiu-movoiu-provodytymut-bohosluzhinnia-u-ptsu
-
Весіллі… але громада обирає. Тобто демократія. Які можуть бути питання тоді?
-
Тобто українською, Я була на весіллі подруги, чула. Я звикла до старослов'янської. Мені так звично і подобається.
-
Вибачайте що довго намагався знайти щось про мову. Нажаль не бачу жодних документів, але бачу що загальне прийняте правило у церквах украінського патріархату- богослужіння ведеться мовою яку обрала громада.
-
Добраніч!
-
Піду чаю пити
-
Ладно закрили тему
-
Але і мені ніхто немає права вказувати
-
Я ж не кричу: не ходіть в УП
-
У мене нема питань, кожний обирає для себе те, що йому зручніше, краще
-
Такі правила чата
-
В цьому чаті не спілкуються російською, вам треба пошукати російськомовні чати
-
Це єдине правило чату
-
Просто цікаво, а коли голодомор був чи коли палили Запорізьку січ і відправляли українську інтелігенцію на розстріли вони теж нічого не могли?
-
Мы приехали с Одесской области , и если мы говорим на русском это не значит что мы не украинцы , пол Украины русскоговорящие ,поэтому пожалуйста давайте не об этом , если вы можете помочь чем то конкретным
-
Добрий вечір!Допоможіть будь-ласка, вчора в Монреалі лишили комп'ютерну сумку з комп'ютером і дитячим планшетом.Може хтось бачив пост,ми зараз в Оттаві.Люди пишуть мені,що в групі Монреаля ,бачили пост,що хтось знайшов наш комп'ютер.Дякую забудь яку допомогу .
-
Українською будь ласка
-
Оце Ви дивна жінка. Виправдовуєте бездіяльність 140 млн. "насєлєнія", кажучи "а що вони можуть зробити", в той час, як українці, недавно грузини, а зараз французи борються за свої права, в той час як на росії путін 20 років при владі, немає каналізації і опалення, а у них винуваті Буш, Обама, Трамп, Байден і Зеленський. Вам кажуть, що УПЦ мп - п'ята колона, її попи - шахраї, а Ви - "я так звикла, мені зручніше"... Почитайте про ефект непохитного переконання (belief perseverance), може щось розвидніється
-
Извините , насколько я знаю отель дают на две недели , в итоге нас сюда заселили волантёры , но на ресепшене нам сказали что только 3 дня тут можно быть , и мы тут не один это норма ? Они будут потом продлевать ??просто они сами не в курсе?
29 Jan 2023, 07:13
95441/236371
about an hour ago