Не знаю як з Європою, в Азії при пересадці також знімали багаж , але вони самі його там перевіряли ітд, ми тільки перейшли в інший літак
І були люди які хотіли вийти на пересадці, але їх багаж полетів далі без них😁
Але це було давненько
Бо так працює законодавство, вас перевіряє на в'їзд в країну в точці заїзду на нелегальні речі типу рослин, продуктів харчування і тд
В міграції навіть смітники спеціальні в Монреалі для іноземного сміття
А що поганого в її пораді? Хай людина спитає про всяк випадок чи без проблем можна забрати буде багаж в Монреалі щоб їй спокійніше було. Ви так пишете наче вона пропонує квиток здавати і все змінювати)
Для того щоб не роздавали абстракті поради а лише засновані на реальному канадському досвіді? Бо так абстрактно можна і через США без візи нарекомендувати летіти щоб дешевше з пересадкою в трансферній зоні, бо так десь ще працює
Так напишіть просто що Ви впевнені що в Канаді такі то правила і все і можете не перейматись, бо тут відрізняється система від Європи, Азії тощо. Навіщо це «нащо поради давати якщо не знаєте і тд»?)
Я не заперечую того, що ви маєте рацію, але не потрібно розмовляти в такому тоні. Я хотіла допомогти людині, от і все. Якщо ви вважаєте, що я не права, то є нормальні façons de dire
Ви розумієте що навіть власний досвід це не показник?
Майже ні в кого не перевіряють наприклад дозвіл від батька, але це не дає змогу говорити, що «не робіть його бо не треба». Він треба і те що в когось не перевірили - абсолютно ні про що не каже.