Український Монреаль
-
І саме тому треба ручками заповнити декларацію і забрати багаж, перенести і знову зареєструвати на внутрішній, з "чистим" багажем
-
Бо так працює законодавство, вас перевіряє на в'їзд в країну в точці заїзду на нелегальні речі типу рослин, продуктів харчування і тд В міграції навіть смітники спеціальні в Монреалі для іноземного сміття
-
В Монреалі - так
-
Ви на 100% впевнені що без проблем на всіх рейсах всіх компаній нема автоматичного перенаправлення багажу?
-
Для того щоб ви давали лише реальні поради?)
-
Я не розумію нащо одразу агресувати
-
Погане те що люди дають поради з фантазій як це було десь а не реальності власного досвіду
-
А що поганого в її пораді? Хай людина спитає про всяк випадок чи без проблем можна забрати буде багаж в Монреалі щоб їй спокійніше було. Ви так пишете наче вона пропонує квиток здавати і все змінювати)
-
Дякую. Тепер все зрозуміло. Я не знала про ці правила🙂
-
Для того щоб не роздавали абстракті поради а лише засновані на реальному канадському досвіді? Бо так абстрактно можна і через США без візи нарекомендувати летіти щоб дешевше з пересадкою в трансферній зоні, бо так десь ще працює
-
Так напишіть просто що Ви впевнені що в Канаді такі то правила і все і можете не перейматись, бо тут відрізняється система від Європи, Азії тощо. Навіщо це «нащо поради давати якщо не знаєте і тд»?)
-
Я не заперечую того, що ви маєте рацію, але не потрібно розмовляти в такому тоні. Я хотіла допомогти людині, от і все. Якщо ви вважаєте, що я не права, то є нормальні façons de dire
-
Ви розумієте що навіть власний досвід це не показник? Майже ні в кого не перевіряють наприклад дозвіл від батька, але це не дає змогу говорити, що «не робіть його бо не треба». Він треба і те що в когось не перевірили - абсолютно ні про що не каже.
-
Доброго дня, підкажіть може хтось знає як з України відправити пігулки до Канади?
-
Порівняння з США недоречне. Дякую, що звернули так багато уваги і виправили мою «абстрактну пораду». Гарного вам дня 😊
-
@io_vs_io 👆🏻раніше в чаті хтось скидав, але послугами їхніми не користувалась
-
Здається ліки всіми доставками заборонені, міст так точно. Краще знайти когось хто їде
-
Якщо по правилам то ніяк. Є якісь контори але за їх доброчесність є сумніви
-
Якщо вам не терміново, то можна укрпоштою, за умови якщо є рецепт(навіть на без рецептурі) і ліки запаковані і є чек.
-
Питання. Вже скільки років в Канаді?
29 Jan 2023, 07:13
95689/236993
about an hour ago