Український Монреаль
-
Кайф морозиво
-
Дивно коротше
-
Тут дуже розпиздяйське ставлення, так Типу просто приходиш, кажеш «в мене оце і оце, мені потрібні оці ліки» і тобі їх одразу виписують А може ти йому напиздів А може в тебе щось серйозне і потрібні дослідження, хоча б аналізи мінімальні А може ти вмираєш взагалі
-
Я не можу потрапити до іншого лікаря без направлення від цього) Я поки не можу скласти своє ставлення до медицини тут бо я ще не зіткнулася з нею близько. Але поки що - мені все дуже дивно.) Тобто я звісно була готова, бо я все читаю і бачу. Але якось від країни першого світу очікуєш ну хоча б трохи іншого)))
-
Я також нічого не очікую від канадської медицини. У мене вже просто є досвід із лікарями з різних країн😁 Доктор виписав направлення на те, що мені було потрібно, а вже лікувати свої проблеми я буду з іншими лікарями і не знаю навіть чи в Канаді... Бо до лікаря за фахом я навряд чи тут потраплю. А на сімейного лікаря тут чекають роками
-
Прийшла з головними болями. Кажу - болить, довго, часто. Нічого не допомагає. Не мігрень. Ліки з України закінчуються, треба ліки і мене це хвилює насправді. Він - ок, ліки я вам спробую підібрати. Ось. Кажу - може мені потрібні якість дослідження, можливо консультація невролога?… я розумію що чекати довго, але я згідна, треба ж може знайти причину. Він - а що ставили в України? Я - вегетосудинну дистонію, але це навіть не діагноз, її всім ставлять. Мене хвилює що мені ліки погано допомагають, я буває пью по три за день, і можу так пити 15 днів в місяці. Тобто постійно. Це ж шкідливо і має якусь причину під собою. Він - ні, консультацію спеціаліста ми призначаємо тільки коли ліки не допомагають. А вам же допомагають. Не хвилюйтесь, в мене є пацієнт який приймає тайленол 4 раз в день на протязі 20 років. З ним все ок) Я кажу - ну можливо все таки?.. Це ж голова. Він - ні, я подивився на ті ліки що вам допомагають - і зрозумів - у вас нетипова мігрень. Пийте і все буде добре…🙃 Не те щоб я чогось чекала від тутешньої медицини…)) але - він не доторкнувся до мене пальцем і зходу - у вас нетипова мігрень)) я теж так вмію діагнози ставити)) А що там болить? - нікого не хвилює дуже. Таке собі коротше..☹️
-
Як правило, педіатр веде дітей з хронічними та іншими проблемами здоров'я. Але ви можете спробувати клініку Tiny Tots, там є педіатри, які іноді приймають дітей
-
Там 2 ноги. То пан налякав вас задаремна. Коли (рідко) відрізають якусь частину, то завжди це позначено на упаковці. Тож не хвилюйтечь і купуйте спокійно. Тільки уважніше дивиться на упаковку. Якщо позначки "certaines parties manquent" немає, то качка цілв
-
Чи таке?
-
Тобто до нього можна стати на облік?