Український Монреаль
-
www.canada.ca/en/services/health/healthy-living/dental-oral/canada-dental-benefit-multilingual-resources/fact-sheets/ukrainian.html
-
У канаді охорона здоров'я забезпечується провінціями, тож "загально-канадського" правила тут немає. З іншого боку, на федеральному рівні можуть бути доступні гранти, наприклад: www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/dental-benefit.html
-
Я зараз подивився, це не грант, це такс кредит – отримуєте знижку з податків.
-
Всім привіт) Хто прилетів в Монреаль 23 березня ? Відгукніться☺️
-
бажаючих багато, місця мало
-
А ви зареєструвалися, чи в листі очікування? Реєстрація вже тижня зо 2 як скінчилася
-
Прикріплена
-
Хм, дійсно, цікаво. Наприклад, якщо без ременю безпеки їхати, то штрафують саме пасажира, який без ременю. То ж водію пофіг. А як справи з автокріслом…🧐
-
Привіт) Скажіть будь ласка, як в клятому убері при замовленні машини написати що зі мною дитина? Автокрісло ми ще не маємо( один водій нас взяв, а інший відмовився
-
Тут нема як в Європі опції з кріслом. Або своє або без і сподіватись що поліс не піймає.
-
При замовленні там наче є поле для коментарю, я давно не замовляла, але повинно бути. Ось туди і потрібно вписувати що ви з дитиною і потрібно авто з автокріслом