Український Монреаль
-
Якщо йдеться про ціни, то треба розуміти, що фінансова різниця Україна (довоєнна) і Канада мінімум у 6-7 разів. Тобто Ваш фінансовий рівень (а відповідно витрати, доходи і передусім мислення) мають збільшитися в 6-7 разів як мінімум. Мені в Маріуполі на місяць на родину вистачало 500-600 баксів, тут я трачу 3 тисячі як мінімум. Відповідно змінюється масштабність мислення. Міграція - це не лише зміна місця проживання. Наше мислення = наше життя. Всім гарного вечора.
-
Це так. Те, що в Україні (довоєнній) мені вистачило б на 2 роки (я волію завжди мати подушку на 2 роки), тут навіть на півроку не вистачить 😂
-
Просте житло в оренду Монреалі дорожче ніж в Києві до війни в 2.5 рази. Їжа дорожче в 2-3 рази. А от щодо доходу середнього мешканця - це точно в 6 разів в Канаді більше заробляють ніж в Україні. Тому середняк з України тут жебрак по суті та заощадження з України смішні :(
-
бо заробляти тут нашим складненько дуже
-
Знаєте, я виросла в радянській родині, де економія - це принцип життя. І тепер, з психотерапевтами і коучами, я працюю над тим, щоб розширювати своє мислення. Тому я собі ставлю питання не "як я можу зекономити?", а "як я можу заробити стільки, скільки мені треба?". Спробуйте, це принципово змінює мислення ☀️
-
Та якось це не CUAET тема.
-
Гарно сказано)
-
Питання до користувачів айфонів: в мене є сімейна підписка на епл мьюзик (моя музична сім‘я знаходиться в Україні). Хочу в App Store змінити країну, щоб завантажувати канадські додатки. Чи вплине це якось на мою підписку ? (ціну чи може взагалі викине з сім‘ї🥲) Хтось з таким стикався ?