Український Монреаль
-
всюди…але найбільше жила в польші Кракові і Берліні. порівнюючи аренду берліну і монреалю це небо та земля )
-
а окрім цього в мене підписка лише на спотіфай, а вона однаково коштує. на ютуб сімейну не моя картка підв’язана
-
Повірте що другий місяць- це дуже мало щоб зрозуміть де знаходишся
-
А де саме були в Європі ?)
-
Так, відчуваю, я тут лише другий місяць 😊
-
іноді ! наприклад тіндер хахахха трошки зовсім буквально на долар але все ж таки
-
я приїхала одна і студентка тому в мене витрати навіть менше ніж в Європі тому що тут житло дешевше. все індивідуально
-
Ні від слова зовсім. Тут реально все дорожче. Ютуб преміум - укр 5 юсд. Тут 20 кад. Епл сімейка укр 12 юсд тут біля 30 кад
-
Цей принцип мислення можливо для новоприбулих буде діять з часом. Майже у всіх невелика зарплата порівняно з витратами і як не пнися, а щоб заробить більше, потрібно більше часу, а його в дні 24 години, мінімум половина з яких автоматично відпадає на сон і елементарні особисті справи. Так що бюджет планувати це непогана ідея. Плюс багато хто ще витрачає ці години на вивчення мов…
-
в основному 500-600
-
та я вище рідко бачу
-
Таак мікро кавалерка 2500(а це майже 800 кад)злот при мінімальній зарплаті 2700,
-
Ну за 500 я б також погодилась на руммейтів 😂 тим паче артисти ахахах
-
мені 20 🤘🏻
-
сама така) що ж поробиш
-
Особливо порівняно з середніми зарплатами українців там. Теж була там трохи перед поїздкою в Канаду. Моя племінниця маючи нормальну роботу після польського вузу і вільно розмовляючи польською плюс знання англійської, може дозволити собі знімать тільки кімнату.
-
Як печінка при житті з артистами?)) я для такого застарий вже
-
я така «не знаю…..😂»
-
всі канадці завжди питають «як ти це відкопала?»
-
я живу з артистами 😂 і шукаю кімнати в ну дуже локальних групах для маленької спільноти
29 Jan 2023, 07:13
96206/238150
about a minute ago