Український Монреаль
-
Так, відчуваю, я тут лише другий місяць 😊
-
Ні від слова зовсім. Тут реально все дорожче. Ютуб преміум - укр 5 юсд. Тут 20 кад. Епл сімейка укр 12 юсд тут біля 30 кад
-
Цей принцип мислення можливо для новоприбулих буде діять з часом. Майже у всіх невелика зарплата порівняно з витратами і як не пнися, а щоб заробить більше, потрібно більше часу, а його в дні 24 години, мінімум половина з яких автоматично відпадає на сон і елементарні особисті справи. Так що бюджет планувати це непогана ідея. Плюс багато хто ще витрачає ці години на вивчення мов…
-
Таак мікро кавалерка 2500(а це майже 800 кад)злот при мінімальній зарплаті 2700,
-
Особливо порівняно з середніми зарплатами українців там. Теж була там трохи перед поїздкою в Канаду. Моя племінниця маючи нормальну роботу після польського вузу і вільно розмовляючи польською плюс знання англійської, може дозволити собі знімать тільки кімнату.
-
Як печінка при житті з артистами?)) я для такого застарий вже
-
В мене при укр витратах в ~2к тут трохи за 4к(з яких 1850 то аренда). Так що майже те на те.фрукти тут дешевші наприклад. М‘ясо можна взяти майже за тіж гроші(навіт куру можна норм брати фемілі паками по 2 курки). Рента всюди зара дорога.
-
Я була в Польщі І там аренда космоссс