Український Монреаль
-
Ні, чула) Мені це не дуже важливо, амазон)
-
From account 2 рахунка, to send to також 2 рахунка. Але коли видриваєшь my accounts їх три
-
Ваучер для амазону отримали від них ?
-
Наскільки мені відомо в багатьох банках такі умови, читала тут) банки не хочуть виплачувати ваші борги самі)
-
Така собі кредитка )))
-
Я клала свої кошти. На вибір дозволяли ліміт в 500/1000/1500CAD кредитних грошей. Яку суму обираєте, ту суму необхідно покласти на свою картку і вони висять заморожені. На випадок якщо ви не виплатите борг по кредиту, у вас знімуть з тих заморожених.
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, мене звати Ян, у мене є можливість роботи з дому, від якої ви можете отримати вигоду та заробити 700 доларів США за один тиждень. Якщо ви зацікавлені, зв’яжіться зі мною
-
Всiм привiт! Хто знае,де продлiваты Канадску вiзу?
-
Ну ваучер на 300$ лишнім не буде ))
-
Вітаю, хто небудь відправляв посилки з Чехії? Поділитесь досвідом?)
-
TD. Не знаю чи так для всіх і від чого це залежить, але у нас так)
-
Такі умови у якому банку ? Бо ми зараз чекаємо у RBC , може також треба буде заморожувати наші гроші , хтось має рацію ? Дякую за інфу .
-
Відкрив рахунок і мені одразу запропонували кредитку на 500$, але я відмовився щоб заказати її коли на роботі контракт підпишу. Тоді мають ухвалити 1500$
-
Літом минулого року. Прийшов в відділення сказав я ньюкамер дайте нбюкамер пакет.
-
А коли ? Може вже не має ціх умов ?
-
Без заморозок без нічого
-
Мені в рбс просто дали кредитку на 2к
-
Зрозуміла , дякую .
-
Друзі , а якою мовою ліпше спілкуватись з Джорджем? І можливо орендувати з його допомогою , якщо не має ще роботодавця ?
-
Кажуть для кредиток то ліпший варіант,бо це не зовсім банк,а кредитна спілка і в них кращі умови по кредитам
29 Jan 2023, 07:13
96263/239164
about a minute ago