Український Монреаль
-
гляньте тут: www.kijiji.ca/b-canada/short-term-rental-montreal/k0l0
-
Добрй день підкажіть будь ласка в якому відділені банка роблять рахунок без апоінтмента В районі готеля маріот
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻
-
Мені і чоловіку в СІВС, як новоприбулим дали по 4 тисячі. Спочатку відмовили, сказали прийти через два тижні, але я сказала, що нам їх порекомендували, а якщо не дають кредит, то ми звернемося в інший банк. Працівниця вийшла на пару хвилин, а коли повернулася, то вибачилась, що в них була технічна помилка, чи влаштує нас кредит по 4 тис.?
-
Доброго дня. Звертаюсь до кожного з України. Я веду гурток рукоділля діткам з ДЦП і з синдромом Дауна. Ми продаємо наші вироби, щоб допомогти батьку медику однієї з наших учениць. Потрібен генератор. Щоб подивиться наші вироби ми знаходимся в Инстаграм @children_of_the_sun_ua . Якщо є небайдужі люди, будемо раді Вас бачити у нас на сторінці
-
Так, звичайно. Я мала на увазі, що коли людям дуже потрібна кредитна історія чи кредит, то можна попробувати переконати працівників, але, звичайно, що це індивідуально. Моїй мамі в той же день інша працівниця цього ж банку дала кредит на 1000, і сказала, що їх банк більше не дає)))
-
-
А у вас була на той час робота?
-
@LifElement обережніше з особистими даними)
-
Цікаво. Як правило вони дають по тисячі