Тому що наша влада спаскудила все і не добилася того, щоб признали в світі що в нас війна, а не спец операція, про яку казав путлер
Тому ми як сироти в дитячому садку , повинні сами боротися за майбутнє
А провінційна допомога це копійки , які навіть аренду не перекриють
А нічо що міністр офіційно казав щодо питання чи будуть якісь програми ПР для українців , що вони будуть консультуватися з владою України , бо їй потрібні люди
Давайте вже залишим владу в спокої . У нас програма куает, кого цікавить статус біженця - може цікавитись як його оформити , якщо інші країни його роблять - то не думаю що у українців буде проблема
При чому тут влада України ? Канада зробила цю програму за лічені тижні щоб вже за кілька цих тижнів люди могли приїхати в Канаду у великій кількості. Почитайте скільки чекали статуси біженців сирійці, афганці і тд і яка квота була по їх кількості.
Ну, тобі треба краще обміркувати, що я написав . Я зробив для себе висновок , якщо ти згадуєшь про пров допомогу просто так, зненацька , то тобі бракує грошей , от я і написав, йди працюй )
В Україні люди часто сиділи без світла, тепла, під обстрілами в підвалах і при цьому працювали, волонтерили і тд і 10% того ниття ні в кого не було там, як тут зустріти можна.