Український Монреаль
-
Подавайтеся ще раз на провінційну якщо зараз нема роботи. Особисто знаю людей яким призначили цю допомогу повторно. Тому в цих обставинах не треба соромитись просити допомогу в розумних межах. Це тільки моя думка
-
Всім привіт можливо в когось була така ситуація мені прийшла провінційна допомога 1 березня і зараз 31 це якась помилка і треба йти в сервіс Квебек чи вони просто раніше зробили виплату бо завтра вихідний ?
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, коли знімаєш квартиру, які документи підписуєш, договор оренди?
-
Ну Алексiй Брехловiч вже бiгає розказує що без iммiгрантiв нікуди( А так то треба буде повертати громадян та робити програми підтримки народжуваності в Україні
-
Звичайний розаодняк
-
Шахрайство
-
Громадо, привіт! А шо це прикол - тільки-но подзвонила якась леді, каже що вона з якого-сь банку в Торонто, розмовляла россійською ). Після того як я стала відповідати українською вона поклала трубку. Хтось стискався з цим? Не те що мене це збентежило але у мене тут така розмова вперше ))).
-
Та я тільки казала "Доброго дня, слухаю вас, що за питання". Цього вистачило щоб вони поклали трубку ).