Український Монреаль
-
Подавайтеся ще раз на провінційну якщо зараз нема роботи. Особисто знаю людей яким призначили цю допомогу повторно. Тому в цих обставинах не треба соромитись просити допомогу в розумних межах. Це тільки моя думка
-
Всім привіт можливо в когось була така ситуація мені прийшла провінційна допомога 1 березня і зараз 31 це якась помилка і треба йти в сервіс Квебек чи вони просто раніше зробили виплату бо завтра вихідний ?
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, коли знімаєш квартиру, які документи підписуєш, договор оренди?
-
Ну Алексiй Брехловiч вже бiгає розказує що без iммiгрантiв нікуди( А так то треба буде повертати громадян та робити програми підтримки народжуваності в Україні
-
Звичайний розаодняк
-
Шахрайство
-
Громадо, привіт! А шо це прикол - тільки-но подзвонила якась леді, каже що вона з якого-сь банку в Торонто, розмовляла россійською ). Після того як я стала відповідати українською вона поклала трубку. Хтось стискався з цим? Не те що мене це збентежило але у мене тут така розмова вперше ))).
-
Та я тільки казала "Доброго дня, слухаю вас, що за питання". Цього вистачило щоб вони поклали трубку ).
-
В ці дні народились: Розумні: 29, 12, 8, 2, 24 Красиві: 9, 18, 7, 30, Талановиті: 5, 19, 22, 31, 6 Милі: 4, 10, 15, 23, 17 Добрі: 3, 26, 14, 13, 27, 28 Смішні: 11, 16, 20, 21, 25
-
Треба казати «вечі в радість, чефір в сладість громадяни арестанти» - вони на такому зазвичай здуваються😂
-
Якщо ви не знаєте що потрібно для того, щоб ми оголосили війну, а не повномасштабне вторгнення, то не сидіть в чатах із позицією «диванного критика»
-
Так у мене нічого не запитували ). Ну ок ). Мова - наша зброя ;)
-
Підскажіть, у когось таке було, що спочатку надіслали запрошення на курси фр. мови, а потім через пару днів написали, що нестача вчителів і курсів не буде? У дружини так сталось сьогодні. Щось з цим можна зробити?