Український Монреаль
-
звісно франсе значно складніше
-
ні, тут це погана інвестиція часу. для роботи треба франсе
-
В Монреалі добре знають і англійську) Вона трохи краще запам'ятатовується
-
В Квебеку Міністерство Іміграції має курси францизасьона. Вони оплачуємі. Є 3 варіанти : 1. Фул тайм ; 2. Парт тайм; 3. Онлайн Щоб записатись на фул тайм, вам потрібно зареєструватись на сайті. Тут є більш детально про реєстрацію👉 www.quebec.ca/en/education/learn-french www.form.services.micc.gouv.qc.ca/dossierClient/faces/pages/creerProfilConsultationCodeAutorisation1.jspx а ось і сама реєстрація. В кінці реєстрації вам прийде 2 листа. В одному з них буде пдф файл з адресою і інформацією. Вам потрібно відправити цей лист на адресу , яка вказана разом з сіном і ворк пермітом. Все. Тепер чекайте. Зазвичай, з вами зв’язуються через пошту і вказують коли і де саме в вас будуть курси. Також, там буде написана інформація з приводу стипендії. В основному чекають 2-3 місяці на курси. Стипендія. 208 дол кожну неділю +100 на транспорт. Як я можу отримати гроші? Вам прийде чек на вашу адресу , яку ви вказували при реєстрації. Якщо ви переїхали - повідомте про це адміністрасьйон ваших курсів. Чек ви можете сфотографувати і підгрузити в додатку, або зробити все через віділення вашого банку. Чи можна пропускати курси? Ні. 15год пропуску попередження. 20год попередження. І 30 год вас виганяють. Чи можна запізнюватись ? Не більше 15хв, інакше вліплять пропуск. Де проходять курси? Все індивідуально: в когось в колледжі , в когось в університеті. Ви не можете знати, куди вас відправлять) А чи зможу я вивчити з 0 знань французької ? Так, бо ці курси спеціально зроблені для вас аби ви вчили нову мову. Якшо сидіти і втикати , то наврядчи у вас шось відкладеться. Якшо писати,читати і говорити - то все вийде.
-
Розкажіть будь ласка ,щодо курсів французької ,бо я не зрозумів ,зараз черга !?
-
Доброго дня, нещодавно в мене закінчився термін паспорту, відповідно і візи. Паспорт продлив, новий ворк перміт отримав, чи продовжили візу?
-
Як ті зто їхали с фойллессом
-
Саме так. Візу клейте окремо.
-
Тобто, я не зможу вїхати, якщо виїду?
-
Ні. Віза дає право в‘їзду. Її строк ніяк з пеомітом не пов‘язаний
-
Дякую
-
Так. Вихід вільний😂😂😂
-
А виїхати хоч можна?
-
Там є дати виплат, і здається все вірно за квітень нараховують 31.03.23
-
виїжджати-в'їжджати можна скільки завгодно, з точки зору канадської системи ми просто роботяги
-
Доброго дня, я приїхала в Монреаль два дні тому, я зараз вігатна вже офрмила СІН та банківську карту, але не знаю де оформлювати мед.страхування. підскажіть будь ласка, де подавати заявку на медичне страхування, на якому сайті ? буду дуже рада за допомогу, бо хочу вже швидше записатися до гініколога та продовжити вести свою вагітність тут.
-
За другу мову додають трохи балів і все, головне франсе😁
-
А для пр треба інгліш, в квебеку майже не можливо отримати permanent resident