Український Монреаль
-
в аеропорті підходите до стійки CSAI - вони допомагають. якщо будуть місця - поселять
-
о, це цікаво) я вам нічого не кажу, дякую за досвід) то я трохи роз’яснила людині, що краще мати запасний варіант)
-
Я не гарантую, а лише ділюсь інформацією. Бачила як заселяли двох дорослих чоловіків, які не родичі між собою, так само двох жінок. Цього дня роздали 128 номерів зі слів працівника. Можливо, що готелі переповнені, але і термін проживання тепер дають короткий
-
Просто ділюсь інформацією. Би ми прилетіли після 12 ночі. Хвилювались, що там нікого не буде, ми з дитиною і майже добу наш переліт тривав з пересадками і всі казали, щоб на готель не розраховувати. Ми і не розраховували, але нам пощастило, бо того дня працювала стійка до 1 ночі ( 15 годину поспіль). Ми вдячні цим людям, які роблять таку важку і невдячну роботу і вдячні провінції за допомогу на перший час, бо вона дуже потрібна
-
Гороскоп циганки на 01.04: ♈ Овен - якщо чесно, то вам вже не до жартів ♉ Телець - нічого так не зближує, як спільне неприйняття суспільства ♊ Близнюки - ви не стояли у черзі в аптеці, бо у вас і так немасил ♋ Рак - ви більше довіряєте своїм смакам в їжі, ніж у виборі партнера ♌ Лев - ви навчилися говорити «ні» всім, крім самого себе ♍ Діва - краще пізно, ніж ніколи. хоча, іноді краще ніколи ♎ Терези - нічого не заважає вашим планам, окрім вашої лінії життя на правій руці ♏ Скорпіон - плани на день: прокинутися, штурмувати лавру, лягти спати ♐ Стрілець - займатися власним життям - це не щоденна задача, а цілий курс ♑ Козеріжка - життя - це подорож, а ви - та людина, яка весь час питає «ще далеко?» ♒ Водолій - шукайте швидше собі місце у світі, а то знайдете, а воно вже зайняте ♓ Риби - вдавати, що вам приємно познайомитися - ваша найкраща роль п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
в гуглі пишіть Service Canada Centre і вибирайте найближчий
-
Добрий ранок Можливо хтось має антибіотик аугментин або амоксил? Або хтось підкаже як швидко можна придбати? Дякую