Український Монреаль
-
вау, це ж їжа 5 днів з кешбеку
-
Жорстоко звісно, але по суті. Хоча я розумію незадоволених, бо як кожного разу торба макарон і ніхто їх брати задарма не хоче, бо у самих їх повні шафи, то теж не дуже...
-
В четверг була в бросарді. Люди на таких тачках приїжджають, капець. З голоду пухнуть, мабуть... Ну то таке, як каже чоловік мій, може людина якраз без роботи, місяць два поки роботу знайде, а машина вже є. Але багато було полишено винограду, папайю, апельсини, хліб. То ж лишають не тільки макарони. До речі, там ще жодного разу не давали макарон, була там 3 рази.
-
Підкажіть де знайти житло на перший час у Монреалі (прилетіли неділю назад), живемо зараз 4 години до Монреалю, можливо в когось є вільне місце, ми 2 дорослих м ж,по 26 років, дітей нема, не палимо, житло на 3-5 днів ( це шоб ми змогли пройтись і дивились аппартаменти шоб зняти). НЕ безкоштовно
-
Добрий вечір! Підскажіть, будь ласка, стоматолога-ортодонта, який би взявся вести ортодонтичне лікування дитини, розпочате в Україні.
-
Чому ви не звернетесь в червоний хрест або організацію з аеропорту? Вони допомагають і на декілька днів, і довше. Я з малим коли прилетіла , то дуже багато заселили просто одиночок. Молодих хлопців. Не казали, щоб вони йшли, а давали анкети і заселяли. За цей час знайдете житло