Український Монреаль
-
Всюди 😀 спочатку шокує але з часом звикаєш 😂
-
Всім привіт. Продам 1 квиток на концерт культового romantic rock українського гурту The Hardkiss 6 квітня в Монреалі нижче за собівартість: за 70 C$, брав по 92 C$ включаючи збір. Хотіли сходити із дівчиною, але вона не встигла приїхати. Пишіть в приватні повідомлення.
-
💋🙊
-
😞☺️☺️😞😞☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
-
👍🙈😃😞😱😃😱😞🙈😞
-
Добрый день. Вибачте, телефон потратив в руки дитини(
-
Гороскоп циганки на 02.04: ♈ Овен - якщо ви не знаєте чим зайнятися в житті, то необов'язково ставати діджеєм ♉ Телець - настрій: давайте вже після пасхи ♊ Близнюки - плани на день: 1. котлета по-київськи 2. київський торт ♋ Рак - досвід - це коли замість 10 помилок, ви робите тільки 9 ♌ Лев - перепади вашого настрою – психологічна зброя ♍ Діва - чим більше у вас талантів, тим менше ви знаєте, на якому з них зосередитися ♎ Терези - спати і лежати - це сьогодні два ваші улюблені дієслова ♏ Скорпіон - ви, звичайно, не паша мерседес, але ви вже теж не виходили з дому 60 днів ♐ Стрілець - якщо життя - це карусель, то вас уже захитало ♑ Козеріжка - ви не любите різноманітність, але урізноманітнюйте своє життя кимось новим ♒ Водолій - чому не можна взяти вихідний від самого себе? ♓ Риби - настрій прийти до колишніх з обшуками і знайти там свій дарма витрачений час п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
На кожній розі вулиць табачать.
-
Може ви з Миколаєва, Кривого Рогу або Запоріжжя?
-
У мене чоловік недавно прям реготав з мене. Почула якийсь кислий запах на вулиці, схожий на одну спецію, кажу йому, то трава воняє. Він мені "ні, то зі смітника мабуть", і почав сміятись, що я не знаю як трава смердить))) він каже, що чув один раз поки що...
-
Трава у замкненому приміщенні дуже напрягає запах, то як палять старі ганчірки. А на вулиці воно меньш подразнює ніж клятий табак.
-
Дорогі друзі, звертаюся до вас з проханням, мені потрібний еутерокс 50, мені його привезуть через 1.5 міс, може, до цього часу, або раніше я вже зможу його купити тут. Поки не оформлені документи, все рухається повільно.
-
З Чернігівщини) але справді, цигарок запах знаю, бісить. А траву ще не чула. Підозрюю, що зрозумію, що то трава, як унюхаю. Але ще не зустрічалася. На вулиці у нас одні пенсіонери, або сім'ї з дітьми, курять кілька чоловік сигарети, те що бачу і відчуваю. От самокрутки теж зможу унюхать, бо дід садив табак...