Український Монреаль
-
Зняло сьогодні 17$ незнаю за що.
-
В усіх біг-5 банках Канади 1 чи 2 роки українцям без комісії за користування.
-
Це саме робить CIBC: брешуть що безкоштовно потім відмазуються що забули підключити ньокамерський пакет
-
Добого дня. Підкажіть, будь-ласка, де можна дешево змінити масло? Скільки то взагалі коштує?
-
Висотки в основному тільки в даунтауні
-
$90 називають. Інфляція
-
Є шось відкрите зараз? Не знаешь?
-
І Монреаль, і околиці, і французька- можна адаптуватись і нормально жити. Але з отриманням PR якщо нема роботи за вищими ноками- на даний час нічого незрозуміло. Дивилася вчора відео про отримання pr у Альберті…. Вже все чітко, ясно і просто. Тож з моєю хорошою англійською і початковою французькою є про що подумати…
-
Ще раз, в кожній провінції свої права потрібні
-
Планую жити де знайду роботу, тому хочу як найшвидше отримати права.
-
Якщо Ви плануєте жити в Монреалі, то сенсу змінювати українські права на права Манітоби приблизно 0
-
Видалив. З травня буду в Монреалі з родиною. Хочу як найшвидше змінити права. В Манітобі міняють по предʼявленню в Дія?
-
Манітоба змінює, 65$ і перевірка зору на місті. Але тут вони діють пів року, і також потрібно змінювати на квебекські
-
Манітоба. Напишіть украінською.
-
Вибачте.
-
Доброго дня. Одне з правил чату - спілкування українською мовою. Виправте або видаліть, будь ласка)
-
Дякую. Важливо було почути цю відповідь.
-
Здавати
-
Зрозуміло. Якщо в манітобі отримати, в Квебек їх просто змінити чи все одно здавати екзамен?
-
То у кожній провінціі змінюєшь права, і іньші документи
29 Jan 2023, 07:13
97316/236727
5 minutes ago