Український Монреаль
-
Заборонений плод солодше
-
З відеотроном в мене не вийшло. Навіть при наявності роботи вони мені не дали купити у розсрочку
-
Купив собі два телефона так.
-
Спробую , дякую .
-
Так.
-
Комусь заважають геї, чи люди яки траву курять. Потім ім не сподобаються хлопці з довгим волоссям, потім дівчата у спідницях, потім люди іньшої мови чи кольору шкіри. Далі усі повинни будуть ходити строєм, і все це завершиться війною. Може досить? І треба відчипитися від людей. Бо ми усі різни і вільни робити усе що хочемо, якщо нікому не заважвємо
-
Просто вводите своі данні і все. Але пейбрайт сам вирішує який ліміт вам надати.
-
Я вже мовчу про абсолютно захмарну кількість грошей в тютюновій індустрії, всім наркотикам разом і не снилися такі обороти
-
Ні.
-
Дякую , а треба кредитна історія у два роки ? Це videotron запитував .
-
Реклама це пропаганда і заклик до дій. А легалізація це про інше. Не плутайте мух і мед
-
З мозку Бачить курців - вони є Не бачить - немає ахахахаха
-
Ти не переводь тему а скажи звідки ти береш інформацію що легалізація збільшує кількість споживачів наркотичних речовин
-
Від розсрочки від оператора відрізняється не сильно
-
Офіційний магаз. Відкриваєте apple.com для канади і купуєте онлайн у розсрочку верез пейбрайт
-
Підкажіть де ?
-
Ти відповідаєш не на моє питання а продовжуєш навалювати свою тему про куріння тому що це зручніше ніж відповідати на незручні питання, правда ж?
-
Мммм аж в Одіссею захотілось пограти
-
А чому ? Яка різниця гей , чи не гей ?
-
Що саме забороняють? Не зрозуміло.
29 Jan 2023, 07:13
98117/239815
about 6 hours ago