Український Монреаль
-
Навіть за межами квебеку френч необїідний для державної служби для прикладу
-
фігня на мені не працює=)
-
Найвульгарніші знаки: 1 місце — Стрілець 2 місце — Скорпіон 3 місце — Рак 4 місце — Риби 5 місце — Близнюки 6 місце — Лев 7 місце — Водолій 8 місце — Овен 9 місце — Діва 10 місце — Терези 11 місце — Телець 12 місце — Козеріг
-
Ще й як можуть
-
На жаль можуть 😂
-
Це не зовсім так. Я маю практичну інформацію.) так ось. ЯКЩО ваші вчителі відправляє в міфі дані по ваших пропусках (а не всі відправляють) то ваш файл закривають. Маю дві ситуації. Хлопця який пропустив 40% курсу (це більше трьох тижнів) і спокійно отримує стипендію і подовжує навчатися вже на наступному. І дівчину яка пропустила півтора тижня і якій міфі закрило файл.(( Тобто вона напевно може вчитися далі але вже без стипендії, і там наче треба шось оплачувати небагато. Це одна школа. Просто різкі групи і різні вчителі.
-
t.me/montrealukrainians/114946
-
Я збираюсь
-
Вам треба буде переводитися на парт тайм. Як було у мене: я подалася на фулл тайм, але коли прийшов час оцінювати мій рівень французької, я у школі попросила мене перевести на парт тайм. У них було місце, тому мене взяли. Питайте у вашої школи, вючи можуть вони вас взяти на парт тайм.
-
гмм, це кому нема з чим порівнювати?