Український Монреаль
-
Дякую!
-
infopannes.solutions.hydroquebec.com/info-pannes/pannes/pannes-en-cours?langue=en
-
Як відкрити цю мапу?
-
Що за кондо?
-
Видаліть, будь ласка, і більше скріни російською не несіть
-
це ж просто гугл скрін
-
Я розумію Але скріни російською ми сюди не несемо, такі правила
-
Всім доброго дня ☀️ Підкажіть, будь ласка, як це можна оплатити (йдеться про українське консульство): 4. сплачений консульський збір у розмірі 40 CAD (сплата консульського збору проводиться за допомогою Money Order чи Bank Draft з отримувачем Embassy of Ukraine) Куди йти і як це робити? Бо я зависла. Заздалегідь дякую 🙏
-
Ви чекаєте ксаі. Спитайте у них і розкажіть тоді нам :)
-
та людина просто хотіла допомогти це особиста справа переходити чи ні. не змінювати ж мову в гуглі заради одного скріна
-
А червоний хрест працюватиме там в готелі?
-
Мені ще прийшлов емайл що Повідомляємо Вас про те, що з сьогоднішнього дня по наступний понеділок включно команда CSAI у готелі НЕ ПРАЦЮЄ.
-
Так, не любимо мову агресора
-
С 13:00
-
Іншими мовами, що не є українськими, скріни поступають, декілька адмінів пройшли повз цього скріна) не вважаєте ставлення упереджувальним?)
-
Доброгоо дня, а наша допомога сьогодні не працює в аеропорті?? Я тут біля столика цього і тут пусто
-
Здається тепер мені потрібно допомога, холодно і хочеться чогось горячего
-
В Канада Пост ідіть. Вони приймають оплати на рахунок консульства.
-
Ви тільки прилетіли ? Хочете щоб вас поселили в готель і дали якісь консультації? Чекайте csai в аеропорті , вони вас повністю супроводять . Якщо не тільки прилетіли і треба щось саме від червоного хреста - то краще наберіть їх по телефону спитайте
-
Коли були скріни іншими мовами і хтось щось казав, то по іншому балакали)
29 Jan 2023, 07:13
99981/236349
28 minutes ago