Український Монреаль
-
Гаразд, спробую. Вибачаюсь якщо буде криво.
-
Більш того, мені здається, що для того, щоб працювати в медичній сфері, обов‘язково потрібно знати фр мову
-
Та в нас теж, щоб працювати саме архітектором треба ліцензія як і в Україні але є підгрупи на які беруть. Тобто направлень по професій багато в яких для початку не треба ліцензія, я ще навіть вчусь, тільки в літку магістра отримаю але тут беруть як архітеткора інтерна, а це добра позиція, тому не знаю.
-
Але є спеціальності, для яких ще ліцензію або щось таке потрібно отримати вже тут на місці
-
Якщо ви якийсь девелопер, наприклад, то так, отримуєте офер і працюєте одразу
-
Професії по типу електриків і подібного тут потрібно підтвердити, ніхто так просто не дасть ним працювати
-
Перекладач може допомогти або обирай інший шлях
-
Same here. I've lived in Montreal for 20 years and want to help, but I don't speak well enough Ukrainian. Only Russian, English, French. :(
-
Назавжди? Ніяких шансів?
-
Доброго дня. Летимо до Монреалю наприкінці лютого. Нас четверо:я, чоловік і діти 10 хлопчик і 15 дівчинка років . Будемо вдячні за будь-яку пораду. А саме, чи дають ще готель на перший час? Яку нам знімати квартиру на нашу кількість дітей? В якому районі, щоб були в транспорт магазини та школи. Також шукаємо роботу. Чоловік - інженер енергетик, я економіст на підприємстві. Було б чудово роботу знайти заздалегідь, розумію що не одразу по спеціальності. Допоможіть порадою будь ласка. Англійська на рівні розуміння, французької не знаємо
-
♈️ Овен 21 січня. ✨ Настрій: об'їдатись мандаринками і нічим не перейматись. ♉️ Телець 21 січня. ✨ Шкода, що тобі не платять за те, що ти пам'ятаєш все про своїх друзів. ♊️ Близнюки 21 січня. ✨ Зараз би шашличка, а не все ось це. ♋️ Рак 21 січня. ✨ Цінуй всіх Левів у своєму житті. ♌️ Лев 21 січня. ✨ Якщо ти не будеш нікому писати першим, то тобі не доведеться ні з ким спілкуватися. ♍️ Діва 21 січня. ✨ Може дамо шанс Стрільцю? ♎️ Терези 21 січня. ✨ Розслабся. Все добре вже... позаду! ♏️ Скорпіон 21 січня. ✨ Медитація допоможе тобі впоратися. ♐️ Стрілець 21 січня. ✨ Навіщо потрібні люди? Спілкуйся з тваринами. ♑️ Козеріг 21 січня. ✨ Або роби з душею, або навіть не починай. ♒️ Водолій 21 січня. ✨ НЕ ЧЕКАЙТЕ СЬОГОДНІ МЕНЕ ВДОМА. ♓️ Риби 21 січня. ✨ Покажи хоча б трохи ніжності, не будь бурулькою. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦