Український Монреаль
-
Доброго ранку, на який строк продовжують нові ворк перміт для українців? Плюс скільки до діючого? Дякую усім, заздалегідь і бонжорне.
-
На 3 роки від дати розгляду
-
Сьогодні холодно, а вчора було сніжно)
-
Щось буде на Третю річницю війни? Якийсь захід?
-
"ЦЕ ЛЮБОВ з театром Стожари" В програмі - вокально-інструментальні та театральні композиції у виконанні ваших улюблених музикантів, співаків та акторів, цікаві лоти для лотерї. Пригощаємо кавою та солодким. Беріть напої до смаку! 15 лютого Зал Катедри Св. Софії 6250 12e Ave. Montréal, QC H1X 3A5 Двері відкриваються о 18:00 Початок о 19:00 Квитки можна придбати тут: www.eventbrite.com/e/1136215263439
-
Добрий ранок. Маніфестація 23.02.
-
Добрий день Я працюю у компанії, яка займається Європейськими вікнами та дверями. Може хтось шукає роботу 💼 Мені у компанію потрібні: 🟢 3 Менеджера с продажу. Французька та англійська повна. Один в офіс у Лаваль, два віддалено з машиною, щоб зустрічатися з клієнтами. Це для провінції Квебек. Досвід роботи. 🔵 Монтажник вікон та дверей. Потрібні люди з досвідом роботи. Тут потрібна англійська та технічна лексика, яка з цим звʼязана. Онтаріо. Присилайте мені ваші запитання з вашим резюме. Усі деталі про зп та графік я проговорю з кожним, бо графік для менеджерів можна корегувати (але не вночі). Якщо ви знаєте когось, референси приймаються.
-
Залежно від намірів.
-
Дякую. У мене до квітня 2027 думаю оновлювати чи ні.
-
Зазвичай на три роки з дати розгляду, але знаю одну жіночку, в якої було пів року дії старого воркперміту коли вона подалась. Їй зробили перміт на три роки починаючи з дати через пів року)) тобто подарували пів року і ще на три дали новий перміт. При цьому розглянули буквально за кілька тижнів і одразу прислали.
-
І майбутнє рідної країни не зрозуміле.
-
З огляду на те, що війна ніфіга не зупиняється, я б так сказала.