Український Монреаль
-
Тоді вже буде не важливо Через наступний мільярд років запуститься новий фотосинтез)
-
взагалі ні там не сила треба повірте КМСу з фехтування)
-
Він досить швидко втрачає свої властивості, я документалку дивився, страшно лише короткий термін, там більше проблеми будуть з дефіцитом ресурсів, за це варто буде переживати) Чиста вода/продукти, тощо
-
ну тут трабл не в тому скількуи вижеве а в тому як кулька себе поведе бо там пару змін(типу зміни кута нахилу) і все гуманоїдне життя неможливе
-
легувати - так але база то сталь фолаут вайб)))
-
Точно, далі там типу понтів у вигляді дамаску і т.д. але сталь то сталь
-
в реконстві дюраль але він дуже м`який титан взагалі без понту - не заточиш як треба для холодної зброї
-
Або тим метеоритом буде Америка, і ми підемо по сценарію МЕТРО 2033🤣🤣
-
Ну, чоловік мені сказав, що Канада лишиться, а Європі буде погано, якщо рашка жахне. Ну і незнамо який заряд, короче все це відносно і уявно. Хочеться вірити, що на них впаде метеорит чи путлєра винесуть вперед ногами. Я - хз. Але, після Каховка мій оптимізм "іссяк". Ці потвори можуть, що завгодно зробити.
-
Якийсь титан до прикладу?
-
все буду я йти бо зранку дитину в садок ще гнати)
-
Сталевий то ясно, сталь то сталь А які ще зазвичай матеріали використовуються для полегшення?
-
Ревуть і стогнуть фінансисти
-
Привіт панове та панянки. Як ваші справи? Я пробачаюсь за це ідіоцьке питання, можливо воно вас налякає, але я питаю у всіх друзів "Ну шо ви думаєте руда макака Трамп, почне війну?" Хочу просто дізнатися вашу думку, не обовязково відповідати якщо ви боїтеся про це думати. Але я скажу свою думку, після економічної стогнації, завжди йде колабс, інфляція а потім, війна. Але це моя думка, не бійтеся думати самі, дякую за увагу.
-
Всім готуватися. Baladur пише повідомлення
-
Приємних снів!
-
Війну? Проти кого?)